Patenttiasiamies/ Tiiminvetäjä

KOLSTER OY AB HAKEE NYT TAMPEREEN TOIMISTOLLE PATENTTIASIAMIESTÄ/ TIIMINVETÄJÄÄ

Tässä tehtävässä tulet toimimaan patenttiasiamiehistä koostuvan asiantuntijatiimimme vetäjänä. Päivittäisessä työssäsi pääset tiimin toiminnan organisoinnin lisäksi myös hyödyntämään omaa asiantuntijaosaamistasi IPR-alalta, sekä operoimaan asiakasrajapinnassa asiakaskontaktointien, uusasiakashankinnan ja asiakassuhteiden hoidon parissa.

Haemme tehtävään paineensietokykyistä, ratkaisukeskeistä ja eteenpäin suuntautunutta IPR-alan osaajaa, jolla on asiantuntijaorganisaation johtamisessa vaadittavaa ihmisläheisyyttä, sekä näkemystä toimintojen kehittämisestä tulevaisuuden haasteisiin vastattaessa. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista ja työssäsi raportoit yksikönjohtaja Sami Aromaalle.

Edellytämme

  • Sinulla on vankka kokemus IPR- asiantuntijan töistä
  • Olet patenttiasiamies tai kokenut teknisen tai luonnontieteen alan asiantuntija.
  • Koulutustaustasi: tekniikan alan tai luonnontieteiden ylempi korkeakoulututkinto
  • Sinulla on yritystalouden perusasioiden osaamista

Vahvuutesi

  • Sinulla on kokemusta tai näkemystä asiantuntijoiden johtamisesta
  • Sinulla on intoa oman ja organisaation toiminnan jatkuvaan kehittämiseen
  • Olet ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen
  • Olet vahva viestijä niin suullisesti kuin kirjallisesti
  • Suomen ja englannin kielen taitosi ovat erinomaisia
  • Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja viet määrätietoisesti ja osallistavasti asiat eteenpäin. Olet tiimipelaaja!

Sinulle tarjoamme

Tiiminvetäjän tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisten, haastavien ja vaihtelevien työtehtävien parissa laajan ja kansainvälisen asiakas-, kollega- ja kumppaniverkoston kanssa, markkina-alueenasi Länsi- ja Keski-Suomi. Tarjoamme tueksesi nykyaikaisen työympäristön Tampereen toimistollamme, ja työkavereinasi toimii joukko mukavia alan huippuammattilaisia. Me Kolsterilla panostamme organisaationa vahvasti kehitykseen ja kasvuun ja tässä roolissa pääsetkin vaikuttamaan paitsi omaan työhösi, myös yrityksemme toiminnan kehittämiseen. Tutustu Kolsterin urapolkutarinoihin osoitteessa:  www.kolster.fi/ipr_tyopaikat

Mikäli heräsi kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme, Senior Executive Search Consultant Juhani Lettolammi / Eezy Personnel, p. 040 5517 060, juhani.lettolammi@eezy.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Kolster Oy Ab

Kolster on immateriaalioikeuksiin ja juridisiin palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Kolsterin palveluksessa on n. 100 IPR-alan asiantuntijaa Suomessa, Saksassa ja Kiinassa. Laaja asiakaskunta maailman suurimmista yrityksistä toimintansa alkuvaiheessa oleviin paikallisiin startup-yrityksiin antaa asiantuntijalle mahdollisuuden tarttua monipuolisiin haasteisiin ja kehittyä IPR-ammattilaisena. Kansainvälisyys on vahvasti mukana päivittäisessä toiminnassa.

Sijainti: Salmisaarenaukio 1, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!