Pelimoottorin kehittäjä

Merkittävä suomalainen peliyritys hakee vakituiseen työsuhteeseen

kokenutta pelimoottorin kehittäjää

Yritys on rakentanut kokonaan uuden, maailmanluokan GDK -työkalupakin omien ja yhteistyökumppaneiden pelien kehityksen tehostamiseksi. Työ on laaja-alaista ketterää kehitystä, jossa tuet huipputyökaluilla ensiluokkaisten pelien kehittämistä. 

Hakemallamme henkilöllä on kokemusta ohjelmistokehityksestä ja grafiikkaohjelmoinnista sekä intohimoa luoda ja julkaista maailmanluokan ohjelmistoja. Odotamme itseohjautuvaa ja yhteistyökykyistä toimintaotetta. Työssä on eduksi Linux -tuntemus, kokemus pelimoottoreista (Unity, Unreal jne.),  verkkokehitystyökaluista (Node.js, WebGL) ja pilvipalveluista (GCP, AWS).

Tarjoamme DevOps-tyyppisen tehtävän pienissä, itseohjautuvissa tiimeissä yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa  - rennossa ilmapiirissä. Tarjoamme myös mahdollisuuden laajentaa osaamistasi systemaattisella tavalla. Ison yrityksen osana saat merkittävästi tavanomaista tasoa laajemmat edut.

Jos kiinnostuit – lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Tehtävästä lisätietoja antavat Eezy Personnelin konsultit Timo Tuohimaa p. 0400403032 ja Juhani Lettolammi p.0405517060.

Haku alkaa ja päättyy

Merkittävä suomalainen peliyritys

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Eezy Personnelin kanssa.

Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kokkolassa, Kouvolassa, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä, Seinäjoella ja Vaasassa. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi– ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. Olemme osa Eezy-konsernia.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!