People Business Partner

Pääkaupunkiseutu / Tampere

Haluatko tehdä merkityksellistä, ihmisten terveyttä ja hyvinvointia edistävää työtä ja osallistua nuoren, kansanvälisesti kilpailevan valtio-omisteisen asiantuntijayhtiön kehittämiseen? Haemme nyt People Business Partneria pieneen, mutta tehokkaaseen Marketing & People -tiimiimme. Kotipaikkasi voi olla pääkaupunkiseudulla tai Tampereella.

 

FVR – Suomen rokotetutkimus Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2022 ja se työllistää noin 100 henkilöä. Suomen valtio omistaa FVR:stä 51 % ja Tampereen korkeakoulusäätiö 49 %. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa sosiaali- ja terveysministeriö (STM). FVR panostaa korkealaatuisen kliinisen rokotetutkimuksen lisäksi rekisteritutkimuksiin ja laajoihin pragmaattisiin kenttätutkimuksiin. Tutkimuksemme edistävät merkittävästi kansainvälistä terveysturvallisuutta.

Haemme nyt kokenutta People Business Partneria vahvistamaan pientä in-house People-tiimiämme, jonka tukena toimii ulkoistettu palveluntarjoaja. Henkilöstömme koostuu pääosin terveydenhuollon ammattilaisista: sairaanhoitajista, laboratoriohoitajista ja lääkäreistä, jotka työskentelevät päivätyössä klinikkaverkostossamme ympäri Suomen. Tutkimuksiimme osallistuu joka vuosi tuhansia eri-ikäisiä, rokotemyönteisiä vapaaehtoisia suomalaisia. Tutkimusten toimeksiantajia ovat kansainväliset rokotevalmistajat, jotka kehittävät rokotteita kansalaisten suojaksi.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävässä osallistut laaja-alaisesti FVR:n työsuhdeasioiden päivittäiseen hoitamiseen sekä henkilöstön osaamisen ja yrityskulttuurin kehittämiseen. Työparinasi toimii kokenut People Manager. Vastuualueellesi kuuluvat mm. työsuhteen elinkaareen liittyvät asiat, yhtiön yhteistoiminta ja luottamusmiesyhteistyö, työturvallisuus- ja suojelu, työterveyshuolto sekä työhyvinvoinnin edistäminen ja mittaaminen. Suunnittelet ja ohjaat yhtiön tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyötä ja muita vastuullisuuteen liittyviä People-aiheita YK:n Global Compact -sitoumuksemme mukaisesti. Vastaat osaltasi erilaisista kumppanuuksista (esim. liitot, lakiasiat, vakuutukset, työterveys, matkustaminen), osallistut työyhteisöviestintään sekä henkilöstötapahtumien järjestelyihin. Huolehdit työaikaan ja sen seurantaan liittyvistä työkaluista ja ohjeistuksista. Avustat ja tuet esihenkilöitä laaja-alaisesti erilaisissa työsuhdeasioissa yhdessä työparisi kanssa. Osallistut erilaisiin HR-projekteihin ja johdat vastuullesi osoitettuja kehittämishankkeita. Raportoit yhtiön markkinointi- ja henkilöstöjohtajalle.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaista yhteistyökykyä ja sosiaalisia taitoja, aktiivista kehittämisasennetta ja hyvää paineensietokykyä. Kommunikoit vakuuttavasti ja asiantuntevasti haastavissakin tilanteissa ja suhtaudut muutoksiin rauhallisesti. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja useamman vuoden vankka kokemus vastaavista tehtävistä. Osaat priorisoida, ottaa vastuuta ja edistää asioita proaktiivisesti. Työnlainsäädännön tunteminen on tehtävässä onnistumisen edellytys ja terveyspalvelualan TES:in tunteminen merkittävä etu. Hakijalta odotetaan hyvää suomen ja englannin kielitaitoa sekä monipuolisia IT-ohjelmistojen käyttövalmiuksia.

Mitä saat meiltä

Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Meillä saat työnsä merkityksellisyydelle vihkiytyneitä ja asiantuntevia työkavereita klinikkaverkostossamme ympäri Suomen. Pieni Marketing & People -tiimimme on kannustava, aktiivinen ja osaava ja tehtävämme ovat monipuolisia – yhdessä opimme koko ajan uutta. Tuemme toisiamme ja kehitämme yhdessä. Teemme enimmäkseen etätyötä, mutta pyrimme myös kohtamaan pääkaupunkiseudun tai Tampereen toimipisteellämme yhteisöllisyyden ja yhteistyön edistämisen merkeissä.

Tiimissämme saat joustavien työpäivien lisäksi kattavan työterveyshuollon, ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuuden sekä matkapuhelinedun. Jatkossa tulet osalliseksi myös kilpailukykyisestä, koko yhtiön kattavasta tulospalkkiojärjestelmästä. Tehtävässä on 6kk koeaika. Liitäthän palkkatoiveesi osaksi hakemustasi.

Tule toteuttamaan kanssamme vastuullista edelläkävijyyttä rokotetutkimuksen parissa! Työllämme on suuri vaikutus ihmisten hyvinvointiin.

 

Lisätietoa:

Marikka Nevamäki
markkinointi- ja henkilöstöjohtaja
040 417 9684 (12.7. klo 09-11, 22.7. klo 10-12 tai 25.7. klo 09-11)
marikka.nevamaki (at) fvr.fi

Haku alkaa ja päättyy

FVR - Suomen rokotetutkimus

Sijainti: Peltokatu 26, Tampere
Logo

People Business Partner

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!