Performance Marketing Manager

 

Tarjoamme media-alan näköalapaikan, loistavat kollegat ja Suomen suurimman mediatalon kehitysresurssit.  

Ydintehtäviisi kuuluu digitaalisen markkinoinnin suunnittelu ja seuranta. Toimit markkinoinnin keinoin myynnin mahdollistajana ja vastaat myynnistä saadun palautteen viemisestä toteutukseen. Osaat seurata, analysoida ja kommunikoida myynnille tuloksia ja tarvittavia kehityskohteita. 

Hallitset performance-markkinoinnin kokonaisuuden (digimarkkinointi, sisältömarkkinointi sekä markkinoinnin ja myynnin teknologiat). Osaat budjetoida ja hallita digitaalisia kampanjoita.

Tehtävässäsi myynnin ja markkinoinnin yhteistyö kulkee rinnakkain verkkopalvelun kehityksen kanssa, joten tulet olemaan tiivis osa verkkopalvelujemme kehitystä kaupallisesta näkökulmasta. Olet mukana kehittämässä Sanoman B2B:n markkinointia kokonaisuutena ja pystyt tarvittaessa hallitsemaan, johtamaan ja koordinoimaan projekteja. 

Olet luonteeltasi myyntihenkinen ja innostava. Tartut asioihin oma-aloitteisesti ja viet ne kohti haluttua lopputulosta. Sinulla on rohkeutta kokeiluihin ja valmiutta muuttaa suunnitelmia lennosta. Sinua voisi luonnehtia jopa yrittäjähenkiseksi. Voit olla meritoitunut ammattilainen tai näytön paikkaa hakeva nouseva kyky, meille tärkeintä on valmiutesi kääriä hihat.

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  1. Jatkuvaa kiinnostusta oman työn kehittämiseen
  2. Kokemusta kasvumarkkinoinnista ja sen prosesseista
  3. Digitaalisten markkinointiratkaisujen tuntemusta
  4. Markkinoinnin teknologioiden tuntemusta
  5. CRM-järjestelmien toiminnallisuuksien tuntemusta
  6. Projektinhallinnan järjestelmien tuntemusta

 

Tarjoamme huipputehtävän lisäksi toimialan parhaan asiantuntijaorganisaation, kunnon kehitysresurssit sekä innostavat työkaverit. Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 23.5. (haastattelut aloitetaan jo tätä aiemmin).

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Keidas 040 714 0813. Soittoajat: 11.5. 15:30-17 tai 18.5. 15:30-17.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sanoma Media Finland

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!