Performance Marketing Specialist

Etsimme sinua tukemaan tuotteidemme kasvua ja kehittämään digitaalista markkinointia yhdessä Acquisition-alueen kokeneiden osaajien kanssa. Liity mukaan 20-henkiseen markkinointitiimiimme ja yhteen Suomen parhaista työpaikoista!

Visma Solutions on edelläkävijä SaaS-pohjaisissa ohjelmistoissa ja palveluitamme käyttää jo yli 100 000 suomalaista yritystä. Meillä on kunnianhimoiset kasvu- ja myyntitavoitteet, joihin pääseminen vaatii myös erinomaista digitaalisen markkinoinnin osaamista.

Mitä odotamme?

Vastaat performance-markkinoinnin tavoitteista ja käytännön toimenpiteistä viiden tuotteemme osalta. Toivomme sinulla olevan kokemusta jo muutaman vuoden ajalta tuloksellisesta performance-markkinoinnista ja tuloksellisuuden mittaamisesta eri digikanavissa. Arvostamme asiakaslähtöistä, kasvuhakuista ja rohkeaan kokeilemiseen luottavaa otetta kaikessa markkinoinnissa. Virallinen työkielemme on englanti, mutta suomen kielen osaaminen on eduksi.

Tehtäviisi kuuluvat eri kanavien hallinta, optimointi ja kehittäminen. Kohderyhmät ja sisällöt syntyvät tuotemarkkinoinnin, sisältömarkkinoinnin ja visuaalisen alan ammattilaisilta, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä. Käytämme aktiivisesti muun muassa Googlen, Metan ja Linkedinin mainosverkostoja sekä markkinoiden parhaita työkaluja, mutta olemme aina valmiita kokeilemaan myös uusia tapoja kehittää tekemistämme. Tässä sinä olet avainroolissa yhdessä muiden digimarkkinoinnin osaajien kanssa.

Mitä tarjoamme?

Meillä saat hedelmällisen alustan kehittyä, kasvaa ja menestyä osana loistavaa SaaS-markkinoinnin inhouse-tiimiä. Kanssamme opit varmasti uutta ja rakennat omaa kasvutarinaasi. Me puolestamme toivomme, että olet sitoutunut, aktiivinen ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja. Uskallat laittaa itsesi peliin ja asettaa rohkeasti tavoitteita. Uudet asiat kiehtovat sinua ja sisäinen motivaatiosi ajaa sinut jatkuvasti loistaviin suorituksiin.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Markkinointitiimimme on talossa tunnettu hyvästä yhteishengestä ja ammattitaitoisesta työn jäljestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut.

Asetamme haastavia tavoitteita ja annamme työntekijöillemme paljon vapautta ja vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten ketterään tekemiseen luo ainutlaatuisen työympäristön ja myös loistavia uramahdollisuuksia. 

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Työpisteesi voi sijaita Lappeenrannassa, Lahdessa tai Helsingissä, mutta voit työskennellä myös joustavasti etänä. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten tai viimeistään 21.8.2022 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Eveliina Vartiainen, eveliina.vartiainen (at) visma.com, puh. 0405643927. Eveliinan tavoitat parhaiten maanantaisin tai perjantaisin.
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 350 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1700 asiantuntijaa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 15 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Villimiehenkatu 10, Lappeenranta / Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!