Perussiivoustaitoinen palveluvastaava, Jyväskylä

Perussiivoustaitoinen palveluvastaava Jyväskylään

Etsimme asiakkaallemme joustavaa ja innokasta palveluvastaavaa rakennus- ja loppusiivoustyömaille sekä erilaisiin tilaustyösiivouksiin. Työt ajoittuvat pääsääntöisesti maanantai - perjantai välille päiväaikaan mutta toki asiakkaiden tarpeiden mukaan töitä tehdään myös iltaisin ja/tai viikonloppuisin. Ajokortti on työtehtävien laadukkaan hoidon kannalta välttämätön.

Odotamme sinulta reipasta ja motivoitunutta asennetta sekä intoa ja halua oppia uutta. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta asiakkaamme tarjoaa sinulle hyvän ja kattavan perehdytyksen sekä riittävän tuen työtehtävässä selviytymiseen. Heidän tiimissä on hyvä yhteishenki, joka näkyy mm. toiset huomioon ottamisena, auttavaisuutena ja positiivisena, iloisena asenteena. Tiimihenkeä he ylläpitävät yhteisin mukavin tilaisuuksin ja tapahtumin sekä säännöllisin ajoin tehtävillä työtyytyväisyyskyselyillä. 

Työsuhteessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja työstä maksetaan kohteen vaativuustason mukaista palkkaa.

Oletko etsimämme huolellinen, vastuullinen ja iloinen henkilö? Tule mukaan iloiseen tiimiin ja jätä pikaisesti hakemus. Työt on mahdollista aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika alkaa:

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0503761988
Sähköposti: heini.lauttaanaho@sol.fi

Logo

Perussiivoustaitoinen palveluvastaava, Jyväskylä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!