Pesulan kesätyö

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Etsimme vielä muutamia kesätyöntekijöitä pesulatyöhön Hämeenlinnaan ja Tampereelle. Voit jättää hakemuksesi suoraan alla olevasta linkistä:

Kesätyö pesulassa, Tampere

Kesätyö yrityspesulassa, Hämeenlinna

Työarki pesulassa on monipuolista ja vaihtelevaa asiakaspalvelutilanteista tekstiilihuoltoon. Työajat sijoittuvat pesulan aukioloaikojen ja työvuorolistan mukaisesti. Päivittäisten työtehtäviesi suunnittelussa pääset käyttämään omaa arkiluovuutta, ja asiakaspalvelun kannalta arvostamme suuresti yrittäjähenkisyyttä.

Pesulamyymälöissä keskeisiin tehtäviisi kuuluu:

 • päivittäinen asiakaspalvelu pyykin vastaanotto- ja luovutusvaiheessa
 • tekstiilien vesi- ja kemiallista pesua
 • tahrojen esikäsittelyä
 • pyykin pakkaustöitä
 • moninaisia pyykin viimeistelytehtäviä, kuten silittämistä

Hämeenlinnan yrityspesulassa tuotannon työvaiheisiin kuuluu

 • pyykkien vastaanotto, tarkastus ja lajittelu
 • mankelointi sekä paitaviimeistelijällä ja verhoprässillä työskentely
 • pyykin pakkaustehtävät

Pyykin käsittelyn eri vaiheet suoritetaan pääosin itsenäisesti, mutta tarvittaessa työkavereilta saa apua.

Odotamme hakijoilta: 

 • sitoutuminen kesätyöhön vähintään 2 kk ajalle
 • asiakaspalvelutaidot
 • suomen kielen taito

Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esihenkilömme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä. Työhön annetaan kattava, kukauden mittainen perehdytys.

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Aloitamme haastattelut helmikuun aikana. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

Hae mukaan aurinkoiseen jengiimme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Etsimämme henkilö

Arvostamme aurinkoista asennetta ja asiakaspalvelun kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

Tässä tehtävässä yrittäjähenkisyys ja tekstiilien tuntemus ovat eduksi, mutta ei välttämätöntä. Saat meiltä kattavan perehdytyksen työhön heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

SOL Pesulapalvelut Oy

SOL Pesulapalvelut Oy on suuri suomalainen, palvelualan perheyritys. Pesulapalveluissa työskentelee n. 200 alansa ammattilaista. Koulutamme kaikki henkilökuntamme tekstiili- ja vaatehuollon ammattilaiseksi. SOL Pesulapalvelut palvelee valtakunnallisesti kuluttajia, yrityksiä ja yhteisöjä. Kemiallisen pesun lisäksi SOL Pesuloiden palveluihin kuuluvat erikoisvesipesut, mattojen ja verhojen pesut, nahkapesut, liinavaate- ja kodintekstiilien pesut sekä korjauspalvelut. 

SOL Pesulapalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.

 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

Logo

Pesulan kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!