Pesulan kesätyö

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Etsimme kesätyöntekijöitä pesulan tehtäviin seuraaviin kaupunkeihin:

 • pääkaupunkiseutu (Espoo, Helsinki, Vantaa)
 • Hämeenlinna
 • Turku
 • Tampere

Työarki pesulassa on monipuolista ja vaihtelevaa asiakaspalvelutilanteista tekstiilihuoltoon. Työajat sijoittuvat pesulan aukioloaikojen ja työvuorolistan mukaisesti. Päivittäisten työtehtäviesi suunnittelussa pääset käyttämään omaa arkiluovuutta, ja asiakaspalvelun kannalta arvostamme suuresti yrittäjähenkisyyttä.

Pesulamyymälöissä keskeisiin tehtäviisi kuuluu:

 • päivittäinen asiakaspalvelu pyykin vastaanotto- ja luovutusvaiheessa
 • tekstiilien vesi- ja kemiallista pesua
 • tahranpoistoa ja esikäsittelyä
 • pyykin pakkaustöitä
 • moninaisia pyykin viimeistelytehtäviä, kuten silittämistä

Hämeenlinnan pesulassa työtehtäviin kuuluu

 • pyykkien vastaanotto, tarkastus ja lajittelu
 • mankelointi, silittäminen sekä paitaviimeistelijällä ja verhoprässillä työskentely
 • pyykin pakkaustehtävät

Pyykin käsittelyn eri vaiheet suoritetaan pääosin itsenäisesti, mutta tarvittaessa työkavereilta saa apua.

Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esihenkilömme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

Hae mukaan aurinkoiseen jengiimme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Etsimämme henkilö

Arvostamme aurinkoista asennetta ja asiakaspalvelun kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

Tässä tehtävässä yrittäjähenkisyys ja tekstiilien tuntemus ovat eduksi, mutta ei välttämätöntä. Saat meiltä kattavan perehdytyksen työhön heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

SOL Pesulapalvelut Oy

SOL Pesulapalvelut Oy on suuri suomalainen, palvelualan perheyritys. Pesulapalveluissa työskentelee n. 200 alansa ammattilaista. Koulutamme kaikki henkilökuntamme tekstiili- ja vaatehuollon ammattilaiseksi. Palvelevia SOL Pesuloita on Suomessa 49, palvellen yksityisiä, yrityksiä ja yhteisöjä. Kemiallisen pesun lisäksi SOL Pesuloiden palveluihin kuuluvat erikoisvesipesut, mattojen ja verhojen pesut, nahkapesut, liinavaate- ja kodintekstiilien pesut sekä korjauspalvelut. 

SOL Pesulapalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Logo

Pesulan kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!