Pesulatyöntekijöitä kesätyöhön Mäntsälään

Etsimme pesulatyöntekijöitä Mäntsälään kesätöihin

Työ sisältää erinäisiä pesulan tuotantotyötehtäviä, jossa käsitellään puhtaita lakanoita ja pyyhkeitä. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi mankeloimista tai pakkaamista. Työtehtävät ovat rutiininomaisia, helppoja omaksua ja työkaverisi toimii lähellä opastamassa, joten et tarvitse aiempaa kokemusta. Työpaikka sijaitsee Mäntsälässä.

Työvuoroja on tarjolla arkisin 6-22 välisellä ajalla ja lauantaisin 8-16. Töitä tehdään vuoroviikoin aamu- tai iltavuorona, yövuorojen teko on myös mahdollista. Toivomme valmiutta työskentelemään niin arkena kuin viikonloppuna.

Työt alkavat touko- kesäkuun aikana ja kestävät elo- syyskuulle. Mahdollista myös jatkaa kesän jälkeen halutessasi esimerkiksi osa-aikaisena tekijänä.

Etsimme kokoaikaisia ja osa-aikaisia työntekijöitä, joten kerrothan miten olet käytettävissä. 

Työnhakijalta edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Palkkaus: Tekstiilihuoltoalan tes mukainen. Iltavuoroista maksetaan iltalisää, sekä muut lisät TES mukaan. 

Tarjoamme sinulle:

  • Energisen työyhteisön ja vastuullisen kesätyön
  • Mukavat työskentelytilat ja huumorintajuiset esimiehet

Kiinnostuitko?, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Sähköpostitse vastaamme kyselyihin, mutta hakemuksia emme vastaanota sitä kautta.

Lisätietoja antaa Henkilöstöasiantuntija Anna Wilén, anna.wilen@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen/kokoaikainen ja Määräaikainen/osa-aikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: anna.wilen@sol.fi
Sijainti: Mäntsälä, 04600