Piharakentaja (Kaarina)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!


Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme piharakentajaa Kaarinaan. Työt alkavat heti ja kestävät syyskauden loppuun asti. Työt sijoittuvat arkipäiville klo 7-17. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos nautit ulkona työskentelystä säässä kuin säässä, niin lukaise alta lisää!

Toivomme sinulta

Etsimämme henkilö omaa reippaan ja oma-aloitteisen otteen työhön, joka ei kaihda fyysistä ja likaista työtä. Voit olla jo kokeneempi alan ammattilainen tai muuten alasta innostunut työmyyrä. Viihdyt ulkotöissä vaihtelevassa Suomen säässä ja nautit uuden oppimisesta. Aiemman kokemuksen pihakivien asennuksesta ja muista piharakennustöistä katsomme eduksi. Isona plussana on B-ajokortti työmaasiirtymien vuoksi. 

Työtehtäväsi

Työtehtäviisi kuuluu mm. pihakiviasennukset pohjatöineen, yleiset viher- ja istutustyöt sekä muut yleiset piharakennustyöt.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (13-14) 0453501455 / Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!