Pilviarkkitehti Azure-hankkeisiin

 

Onko sinulla kokemusta ja näkemystä julkipilven käytöstä uusissa järjestelmähankkeissa? Osaatko valita kuhunkin tilanteeseen sopivimman arkkitehtuurin - ja perustella valintasi? Osaatko tarvittaessa ihan käytännössä siirtää legacy-järjestelmän skaalautuvaksi pilvipalveluksi - ja haluat jakaa tietojasi muillekin?

Etsimme kokenutta Azure-asiantuntijaa, jolla on kykyä ja halua ottaa vastuu järjestelmien pilviarkkitehtuurista ja laajemmin toimintatavoista Azureen liittyen.

 

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Työssäsi toimit Netumin sisäisenä Azure-konsulttina, jonka puoleen hankkeet kääntyvät, kun haluavat ottaa Azuren käyttöön hankkeessa, siirtää järjestelmän pilveen tai optimoida ja skaalata jo olemassa olevaa järjestelmää edelleen. Välillä käytät osaamistasi suoraan asiakasrajapinnassa.

Osallistut järjestelmien määrittelyyn ja toteutukseen niiden elinkaaren kaikissa vaiheissa, myynnistä jatkuvaan palveluun ja järjestelmän alasajoon asti. Osaat neuvoa ja toteuttaa itse optimaalisen Azure DevOps -rakenteen sujuvan kehityksen ja järjestelmän ylläpidon varmistamiseksi.

Mahdollisuuksien mukaan olet mukana myös yleisemmin Azure-osaamisen kehittämisessä Netumissa.

Teknologiaosaamisessa Azuren ominaisuuksien ja konttiteknologian tuntemus on tärkeintä. Järjestelmät on toteutettu tyypillisesti Javalla, C#:lla ja/tai TypeScriptillä sekä Pythonilla. Hyödynnämme laajalti myös tietovarastoteknologioita, joten niiden tuntemus on eduksi.

Avainsanoja, joita CV:stäsi mahdollisesti löytyy - tai ainakin haluat oppia lisää: Azure, Azure DevOps, CI/CD, Azure Functions, Web App. SQL Managed, AKS, Container Registry, Cosmos DB, Databricks, Service Bus, API Management, Data Factory, VNet.

 

Mitä tarjoamme?

Työtehtävä tarjoaa sopivasti haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia kasvavassa yrityksessä. Pääset työskentelemään isoissa, yhteiskunnallisesti merkittävissä projekteissa mahtavien työkavereiden kanssa. Työnantajana varmistamme, että saat tarvittavat välineet, koulutuksen ja tuen tehtävässä onnistumiseen - jokainen Netumilainen voi käyttää 6 % ajastaan osaamisensa kehittämiseen.

Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. Toimipisteitä meillä on Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa, mutta voit työskennellä myös etänä. Tarpeen vaatiessa osallistut työpajoihin muun tiimin mukana. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.

 

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 30.11.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Äijälä, puh. +358 50 573 3247 ja rekrytointiprosessista yleisesti Minna Hänninen, +358 40 630 3265.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Valitulle hakijalle tehdään hankkeiden vaatima turvallisuusselvitys.

 

Mikä Netum?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 200.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Hakuaika alkaa:

Netum Oy

 

Sijainti: Yliopistonkatu 58 B
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!