Pilviarkkitehti

Haluatko kaventaa kuilua teknologisen ja organisatorisen kehitysnopeuden välillä ja työskennellä matalan hierarkian organisaatiossa, jossa jokainen tiimin jäsen on osa ykkösketjua?

Me Loihde Advisorylla autamme asiakkaitamme rakentamaan digitaalisen ajan menestystarinoita ja etsimme nyt kasvavaan huipputiimiimme kokeneita ja aikaansaavia pilviarkkitehtejä toteuttamaan digitalisaatiota ja datan hyödyntämistä tukevia hankkeita.

Mitä Pilviarkkitehdin työnkuvaan kuuluu?

Tehtäviisi kuuluu pilvialustoihin pohjautuvien data-, tekoäly- ja analytiikkaympäristöjen suunnittelua, jatkuvaa kehittämistä ja toimivuudesta vastaamista yhdessä sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa. Roolissasi seuraat myös pilvialueen teknologioiden kehitystä ja pystyt pitämään asiakkaamme ja meidät pilviympäristöjen kehityksen kärjessä.

Vankan kokemuksesi sekä teknisen ja kaupallisen toimintaympäristön tuntemuksesi ansiosta osaat auttaa asiakkaitamme siirtymisessä kustannustehokkaaseen ja joustavaan pilvi-infrastruktuuriin. 

Mitä odotamme sinulta?

Ammattilaisena varmasti tiedät, mitä sinun tulee osata tehtävässä menestyäksesi, mutta tässä vielä meidän näkemyksemme keskeisestä osaamisestasi:

 • Vahva osaaminen ja kokemus pilvialustojen hyödyntämisestä (Azure, AWS, Google Cloud) sekä yhden tai useamman skripti- tai ohjelmointikielen hallinta
 • Datan käsittely ja dataputkien rakentaminen jollakin ohjelmointikielellä (esim. Python)
 • Käytännön kokemus Data Platform / Analytical Platform -alueen suunnittelu- ja toteutusprojekteista
 • Ymmärrys koko datan hallinnan ketjusta; kokemus datan mallinnuksesta, tietovarastoinnista ja tietokannoista sekä ymmärrys datan hyödyntämisen mahdollisuuksista
 • Tietoturvan ja käyttäjänhallinnan ymmärrys sekä muuta ympäristön ammattimaiseen hallinnointiin liittyvää osaamista
 • Kykyä hallita kokonaisuuksia monitoimittajaympäristössä
 • Erinomaisia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen ja englannin osaamista
 • Kiinnostusta siihen, miten asiakkaan liiketoimintaa voidaan kehittää ja kasvattaa tiedon avulla (tiivis yhteistyö liiketoiminnan kanssa on sinulle luontainen tapa edetä kohti yhteistä tavoitetta) sekä kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeet sekä vastata niihin

Arvostamme myös:

 • Analytiikka– ja BI–osaamista (esim. PowerBI)
 • Perusteellista ymmärrystä mikropalvelu-, kontti- sekä serverless-teknologioista, jatkuvista palveluista ja DevOps- sekä automaatiotyökaluista
 • Kokemusta datan mallinnuksesta, tietovarastoinnista, tietokannoista sekä tietokantaohjelmointiosaamista (esim. SQL)
 • Halua itsensä kehittämiseen ja uteliaisuutta uusien teknologioiden oppimiseen ja soveltamiseen
 • Alan sertifikaatteja

Mitä me tarjoamme sinulle?

Loihde Advisorylla tulet työskentelemään päivittäin yhdessä digitalisaation parhaiden osaajien parissa: pääset sparrailemaan, haastamaan ja jakamaan osaamistasi paitsi ammattitaitoisten, myös innostavien kollegojen kanssa. Meillä kukaan ei pihtaile osaamistaan, vaan empimättä auttaa kollegaa jakamalla asiantuntemustaan.

Aidon, kannustavan ja konstailemattoman työilmapiirin. Meillä kenenkään ei tarvitse mahtua valmiiseen muottiin, vaan voit tulla sellaisena kuin olet.

Jos tunnet, että sinusta olisi enempäänkin, haluamme auttaa sinua vapauttamaan potentiaalisi. Tarjoamme työntekijöillemme kehittymismahdollisuuksia ja panostamme osaamisesi kehittämiseen kattavien koulutuspolkujemme avulla.

Saat mahdollisuuden työskennellä kiinnostavissa ja vaativissa asiakasprojekteissa, jotka toteutetaan uusimmilla teknologioilla ja ratkaisuilla. Voit päästä esimerkiksi toteuttamaan ratkaisuja, joilla parannetaan asiakaskokemusta sekä tuetaan erilaisten palveluyritysten liiketoimintaa. Projekteissamme parannetaan digitaalisen kaupankäynnin mahdollisuuksia ja jopa kehitetään koko organisaation AI-valmiutta!

Muita työsuhde-etujamme ovat:

 • Mahdollisuus itsenäiselle, ajasta ja paikasta riippumattomalle työskentelylle
 • Työvälineet valintasi mukaan
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, lounas-, liikunta– ja kulttuurisetelit, terveys– ja vapaa-ajan vakuutukset

Jäikö mieleen kysymyksiä?

Laita meille CV:si oheisen linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään Nea Koivumaa, nea.koivumaa@loihde.com, vastaa kysymyksiisi. 

Hakuaika alkaa:

Loihde Advisory

Me tuemme organisaatiosi yksilöllistä kasvua askel kerrallaan. Onnistumisemme yhtälössä yhdistetään laadukas data, tavoitteita tukeva teknologia, tehokkaat prosessit, sekä organisaatiosi muutosvalmiuden optimoituna liiketoiminnallisiin tavoitteisiin.

Loihteena olemme digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen vankka asiantuntija. Molemmat liiketoimintamme ovat saavuttaneet vahvan jalansijan kasvavilla markkinoilla. Meillä on laaja asiakaskunta esimerkiksi terveydenhuollon ja kaupan alalla, finanssi- ja vakuutusalalla sekä energiasektorilla.

Loihde-konsernin juuret ulottuvat vuoteen 1882, jolloin joukko vaasalaisia kauppiaita perusti Oy Waasan Telefooniyhdistyksen, yhdistämään ihmisiä ja edistämään liiketoimintaa. Tänään olemme 850 asiantuntijan työyhteisö, jossa edelleen keskiössä ovat ihmiset. Sekä asiakkaamme, joita varten työtä teemme, että oma henkilöstömme, joka on menestyksemme rakentaja.

Sähköposti: nea.koivumaa@loihde.com
Sijainti: Hevosenkenkä 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!