Pilviasiantuntija – Cloud & Tools

Haemme PILVIASIANTUNTIJOITA (CLOUD SPECIALIST) Cloud & Tools -tiimiimme

Asiantuntijana pääset työskentelemään osana tiiviistä ja osaamiseltaan laaja-alaista asiantuntijatiimiä. Päätoimenasi on toteuttaa ja ylläpitää asiakkaiden pilviympäristöjä, lisäksi vastaat myös sinulle nimetyistä teknologia- ja järjestelmäratkaisuista. Olet osana sisäisiä tuotteistus- ja kehitysprojekteja sekä tarvittaessa koulutat muita asiantuntijatiimejä.

Ketterät tiimimme ovat organisoituneet asiakkaidemme ympärille, joten tehtävä tarjoaa näkymän eri toimialojen IT-ympäristöihin sekä moderneihin ratkaisuihin ja mahdollistaa niiden kehittämisen. Asiakkuustiimimme kattavat koko Suomen ja meillä työt onnistuvat joustavasti myös etänä. 

 

Toivomme sinulta:

  • Vahvaa osaamista sekä vähintään 3-5 vuoden työkokemusta palvelinympäristöistä
  • Laaja-alaista ymmärrystä hybridi- ja pilvipalveluista
  • Kykyä tuottaa teknistä dokumentaatiota sekä työohjeita
  • Kykyä tuottaa sisäisiä koulutuksia muille asiantuntijoille
  • Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Sujuvaa ja tehokasta ITSM-järjestelmän (ServiceNow) käyttöä
  • Microsoft sertifiointeja (mm. Azure, M365)

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista Microsoftin pilviteknologiasta ja -ekosysteemistä.

 

Miksi kannattaa tulla meille?

MPY tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, kattavan työterveyshuollon ja edut (mm. lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu), etätyömahdollisuuden sekä joustavan työajan. Sovimme juuri sinulle, joka arvostat ammattimaista tekemistä, oman osaamisen kehittämistä ja samalla joustavaa ja rentoa työyhteisöä, jossa viihdytään. 

MPY:läisten ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Pääset osaksi välitöntä työyhteisöä, jossa tuemme ja autamme toinen toisiamme. Meillä tehdään hommia suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi. Kehitämme toimintaa ja palveluitamme aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi ja halutessasi myös kehittämään osaamistasi uudelle tasolle. Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivuiltamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!


Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä voisi olla sopiva juuri sinulle, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä Tommi Kujamäkeen (Head of ICT Services) puhelimitse 050 3854544 tai sähköpostilla tommi.kujamaki@mpy.fi.

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassaoleva

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!