Pilvipalvelukonsultti, CloudNow

Etsimme asiakkaallemme CloudNow IT Oy:lle 

Ratkaisukeskeistä pilvipalvelukonsulttia (M365/Azure)

CloudNow on pilvipalveluihin erikoistunut asiakaslähtöinen IT-palveluntarjoaja, joka toimii asiakkaidensa neuvonantajana ja kumppanina IT-ympäristön ja –palvelujen kehittämisessä. Kasvavassa yrityksessä pääset näyttämään kykysi ja kehittymään ammattilaisena. Tiimi koostuu Microsoft sertifioiduista IT-alan huippuosaajista, jotka toimivat mm. konsultoinnin, tukipalveluiden, liiketoimintajohdon ja projektipäällikkön tehtävissä. CloudNow tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelusta ja laadusta sekä ihmisläheisyydestään.

Olet asiakaslähtöinen ja haluat tukea sekä kehittää asiakasyritysten liiketoimintaa markkinoiden parhailla pilviteknologioilla tietoturvaa ja käyttäjäystävällisyyttä unohtamatta. Sinulla on kokemusta M365 ja/tai Azure palveluiden parista. Kokemus  paikallisista konesaleista ja palvelimista on eduksi. Sinulla voi myös olla verkko-osaamista tai kiinnostusta kehittyä pilvihallittavien verkkojen osaajaksi. Tulevassa tehtävässäsi pääset työskentelemään laajasti eri toimialojen parissa. Vastaat asiakkaiden IT-arkkitehtuurien laaja-alaisesta kehittämisestä toimien samalla asiakkaiden luotettavana neuvonantajana. 

Olet etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut viimeisimmistä teknologioista ja haluat kehittää osaamistasi jatkuvasti. Sinulta löytyy teknistä taustaa ja asiakaspalveluhaluista asennetta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Koulutuksesi voi olla joko tekninen ja/tai kaupallinen, mutta koulutusta tärkeämpää on asenteesi sekä kyky omaksua nopeasti uutta. Työskentelyotteesi on ratkaisukeskeinen ja pitkäjänteinen. Olet motivoitunut ja haluat tehdä mielekästä työtä hyvällä fiiliksellä.

Modernissa työympäristössä saat itse valita työvälineesi ja työskentelypaikkasi. Työntekijöiden hyvinvointiin ja jaksamiseen panostetaan tarjoamalla mm. kattava työterveys ml. hammashoito (300 €/vuosi), lounas- ja kulttuuriedut sekä hyvinvointivalmennuksia ja -koulutuksia. Tiimipäivänä voit löytää itsesi esimerkiksi kartingista, ampumaradalta tai hyvän ruuan parista. Pääset osaksi rentoa tiimiä, jossa tehdään töitä ylpeydellä yhdessä.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi osoitteessa www.valtagroup.fi.

Mikäli haluat lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupin Tari Sollalle, p. +358408497981 tai lähettää sähköpostilla yhteydenottopyynnön tari.solla@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Pilvipalvelukonsultti, CloudNow

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!