Pintakäsittelijä ruiskumaalaukseen Bronto Skylift Pori

Etsimme asiakkaallemme Bronto Skylift Oy:lle Porin toimipisteeseen

PINTAKÄSITTELIJÄÄ RUISKUMAALAUKSEEN.

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusyritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Saksasta, Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista.

Työtehtäviin kuuluvat metallipintojen pintakäsittely korkeapaineruiskulla, hiekkapuhallus sekä muut tarvittavat esivalmistelu oheistyöt. Toivomme valittavalta henkilöltä aikaisempaa kokemusta maalaus- sekä puhallustehtävistä  sekä aktiivista huolellista asennetta ja ammattitaitoista työnjälkeä. Koulutukseltasi voit olla automaalari tai pintakäsittelijä.

Tarjoamme hakijalle vuokratyösuhteen kautta mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen myöhemmin. Turvallisen työpaikan ja  asianmukaisen työympäristön työvälineineen. Töitä tehdään tällä hetkellä 2-vuorossa.  Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen heti!

ValtaGroup Oy hoitaa asiakkaan Bronto Skylift Oy:n rekrytointia ja käsittelee hakemukset luottamuksella sekä sopii haastatteluista. Mikäli tarvitset lisätietoja haun tiimoilta, ota yhteyttä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, +35844 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi

Haku alkaa ja päättyy

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!