Pintakäsittelyalan opettaja

Uusi perustettu yhtiö, Kouvolan Ammattiopisto Oy, KouEdu  hakee tiimiin osaavaa

Pintakäsittelyalan Opettajaa

Tässä monipuolisessa tehtävässä vastaat pintakäsittelyn ammattiaineiden opettajan sijaisuudesta, rakennusmaalauksen osaamisalasta.

Työtehtäviisi kuuluu mm. Pintakäsittelyalan perustutkinnon (rakennusmaalauksen) opetustyö, oppilaitoksen asiakastyökohteissa toimiminen, yhteistyö alan yrityskumppaneiden kanssa, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus ja oppisopimusopiskelijoiden ohjaaminen.

Olet hakemamme henkilö, jos Sinulla on 

  • käytännön työkokemusta rakennusmaalauksesta, sekä hyviä ohjaus- ja vuorovaikutustaitoja
  • myönteistä asennetta yhteistyöhön ja tiimityöskentelyyn.
  • pelisilmää ja kykyä parantaa jatkuvasti organisaation toimintaa

Arvostamme kokemusta erityisen tuen opiskelijoiden opetuksesta ja ohjauksesta sekä ammatillisen koulutusjärjestelmän tuntemista.Opettajan pedagoginen pätevyys katsotaan eduksi.

Valittavalta edellytämme oma-aloitteisuutta, tieto - ja viestintäteknisiä taitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat välttämättömiä tehtävässä suoriutumiseen, toivomme hakijalta kiinnostusta verkko-opetustaitoihin. Tämän lisäksi opettajakokemus nuorten tai aikuisten parissa olisi toivottavaa.

Osallistut yhdessä esimiehesi ja tiimisi kanssa uuden organisaation käynnistämiseen ja oman vastuualueesi rakentamiseen. Vastaat oman toimialasi organisoitumisesta, taloudesta ja hyvästä hallinnosta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän lisäksi

  • kilpailukykyistä palkkaa Sivistan työehtosopimuksen mukaan ja hyvät henkilöstöedut
  • vapautta ja vastuuta omasta työstäsi
  • loistavan ja asiantuntevan tiimin tuen

Tämä positio on määräaikainen sijaisuus 31.12.2022 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Jari Niinimäki puh. 040 489 9454

Tule rakentamaan kanssamme Kouvolan tulevaisuutta!

Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 28.1.2022 tämän linkin kautta. Rekrytointikumppanina toimii Eezy Personnel Liena Silenhenkilöhakukonsultti p. 040 482 6770 tai liena.silen@eezy.fi.


 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Kouvolan Ammattiopisto Oy, EduKo

Kouvolan Ammattiopisto Oy on perustettu keväällä 2021 ja sen varsinainen toiminta alkaa 1.1.2022. Kouvolan Ammattiopisto Oy:ssä tulee työskentelemään noin 300 rautaista eri alan ammattilaista, 30 milj. € liikevaihto ja noin 7000 opiskelijaa. Kouvolan Ammattiopisto Oy tarjoaa ja järjestää toisen asteen koulutusta, aikuiskoulutusta, hanketoimintaa sekä työelämän kehitystä palvelevaa toimintaa. Kouvolan Ammattiopisto Oy:n tavoitteena on omalta osaltaan vastata mahdollisimman hyvin Kouvolan ja koko seutukunnan elinkeinoelämän koulutus- työvoimatarpeisiin.                             

Sijainti: Kouvola

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!