Pitkäaikaisia kerroshoitajia Kokkolaan

 

Suomen kielen taitoinen

KERROSHOITAJA !

Tule työskentelemään charmanttiin ja tasokkaaseen hotelliin, joka on sekä kodikas että kansainvälinen. 

 

Kerroshoitajana työtehtäviisi sisältyy pääasiassa hotellihuoneiden ja ravintolan siisteydestä huolehtimista. Sinulla on siten tärkeä rooli tasokkaan majoituskokemuksen luomisessa. Töitä tehdään ma - su noin 30 h / vk. Työvuorot ovat klo 08.30 - 16.00 ja 05.00 - 12.30.

 

Me tuemme sinua työssäsi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi. Meillä työskentely on myös joustavaa ja palkanmaksu hoituu vakaasti & varmasti. Palkka määrittyy MaRa:n työehtosopimuksen mukaan.

 

Kerroshoitajan työssä menestyy henkilö, joka on

# sinnikäs

# ripeä

# sopeutuvainen

# omatoiminen

Venäjänkielentaito katsotaan eduksi!

 

Haastattelut aloitetaan pikimmiten ja sopivimmat hakijat saavat aloittaa nopeallakin aikataululla. 

Kääri siis hihat ja kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi oheisen linkin kautta. Lisää mukaan myös ansioluettelosi.

Lisätietoja voit kalastella Meri Kuhalta sähköpostitse, meri.kuha@sol.fi

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikatyö

Tarjoamme

Työllistyessäsi SOLilla saat:

  • Mahdollisuuden vakinaistua meille tai suoraan asiakkaalle
  • Työterveyspalvelut
  • Smartum-liikuntaedut
  • Osaavat ja välittävät yhteyshenkilöt

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: meri.kuha@sol.fi
Sijainti: Kokkola