Pizzeriatyöntekijöitä Kotipizzalle Jyväskylään ja Muurameen

Etsimme iloisia ja reippaita tiimipelaajia KOTIPIZZALLE Jyväskylään!

Haluaisitko pitkäaikaisen työsuhteen nopeatempoisessa työympäristössä loistavan tiimin ympäröimänä? Meillä on tarjota Sinulle juuri sellainen!

 

Työntekijämme ovat monitaitureita, ja työtehtäviin kuuluvat kaikki pizzerian työtehtävät asiakaspalvelusta pizzan leipomis- ja paistotehtäviin sekä kotiinkuljetukseen. Tässä työssä pääset työskentelemään lähellä asiakkaita ja herkullista ruokaa tunnetun ja luotettavan kotimaisen konseptin kanssa. Kaikkiin työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen, jolla takaamme, että voit onnistua työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Aiempi kokemus alalta ei siis ole välttämätöntä, vaan etsimme ensisijaisesti hyviä tyyppejä!

Jotta voimme tarjota sinulle tämän mahdollisuuden, tulisi sinulta löytyä ajokortti taskustasi ja päälle hieman ajokokemusta. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa voit suorittaa sen kauttamme.

Juuri nyt etsimme pizzeriatyöntekijöitä ensisijaisesti Jyväskylän ja Muuramen toimipisteisiin. Toivomme, että voit työskennellä monipuolisessa vuorotyössä useampana päivänä viikossa, ja sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Kerrothan hakemuksessa tarkemmin tilanteestasi ja siitä, kuinka paljon haluaisit viikossa työskennellä. Aloittamaan pääset tilanteesi mukaan kesän aikana.

 

Kiinnostuitko? Hakemuksen pääset jättämään hae tähän työpaikkaan -linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa Eemeli, puh. 040 674 9590 (arkisin klo 8-15), eemeli.saastamoinen@sol.fi 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Ajokorttia ja ajokokemusta
  • Reipasta ja oma-aloitteista työotetta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä

Lisäksi eduksesi on:

  • Hygieniapassi
  • Ravintola-alan koulutus tai työkokemus
  • Anniskelupassi

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0406749590
Sijainti: Jyväskylä

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!