Plasma- ja polttoleikkaaja Metallipalvelu Turppa Oy

LÄHDE TÖIHIN HYVÄÄ TYÖPORUKKAAN LEMPÄÄLÄÄN

Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen Metallipalvelu Turppa Oy:lle PLASMA- JA POLTTOLEIKKAAJAA.

Asiakkaamme on palveleva terästen puolivalmisteita ja valmiita kokoonpanoja tuottava teollisuuden kumppani. Asiakkaamme tarjoaa asiakkailleen rakenne ja erikoisterästen leikkauksen, levynpyöristyksen, särmäyksen, koneistuksen, hitsauksen, kokoonpanon, pintakäsittelyn ja suunnittelun palveluita. 

Metallipalvelu Turppa Oy työllistää yli 15 henkilöä sekä kaksi yrittäjää. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Pirkanmaan talousalue toimipisteemme sijaitessa Lempäälässä. Tuotamme luotettuja palveluita tottuneesti jo neljättä vuosikymmentä yhä voimakkaammin laadukkaaseen asiakaspalveluun panostaen.

Voit olla osaajana vastavalmistunut nuori tai alan ammattilainen. Eduksi on jos sinulla on aiempaa metallialan kokemusta ja olet opiskeluaikana työskennellyt plasma- tai polttoleikkaus tehtävissä. Tärkeintä työssä on hyvä asenne, halu oppia ja sitoutua ja tärkeää oman työnjälki. Leikkauksen tukena on valmiit ohjelmat, joita on helppo käyttää. Leikkausala on kooltaan 2,6 mm x 7,0 mm. Työssä käytetään paljon nostolaitteita ja trukkia jolloin niiden hallinta on oleellinen osa työnkuvaa.

Työaika sijoittuu kahteen (2) vuoroon aamu- ja ilta sekä satunnaisesti sesonkiaikoina kolmeen vuoroon. Toivomme että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti erilaisissa vuoroissa. Palkkaus muodostuu alan työehtosopimuksen mukaan ja kokemuksen mukaan.

Mikäli haluat lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Minna Mansikkamäelle, p. +358405711741 tai lähetä sähköpostia minna.mansikkamaki@valtagroup.fi ja tai Hannele Könnömäelle, hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa huhtikuussa 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Meitä on jo yhdeksän (9) rekrytoinnin ammattilaista, jotka ovat valmiina palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla juuri Sinua ja Teitä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!