Platform Specialist

Oletko asiakaspalveluhenkinen, esiintymisestä nauttiva tekijä ja etsit projektiluontoista työtä, jossa pääset hyödyntämään Salesforce osaamistasi? Oletko ratkaisuhenkinen tiimipelaaja, joka nauttii projektiluontoisista tehtävistä, joissa pääsee tekemään yhteistyötä useiden sidosryhmien kanssa asiakaspalvelun prosessien kehittämiseksi? 

Etsimme tiimiimme innokasta osaajaa Platform Specialistin rooliin, jossa yhdistyy sekä projektiluontoiset kehitysprojektit Salesforcen pääkäyttäjänä, että muut projektiluontoiset vastuutehtävät niin asiakaspalvelun kuin muiden funktioiden kanssa.

Pelkästään asiakaspalvelussa meillä työskentelee yli 100 asiantuntijaa yhdeksässä eri tiimissä. Asiakaspalvelumme vastaa Netvisorin, Visma Signin, Severan, Valueframen sekä Clenton tuotteiden teknisestä tuesta, käyttöönotoista, koulutuksista ja laskutuksesta, sekä sisäisistä kehityshankkeista ja prosesseista.

Asiakaspalveluun kuuluvan Platform Experience tiimin vastuulla ovat asiakaspalvelun prosessien sekä eri alustojen ylläpito ja kehittäminen. Alustoja meillä on sekä sisäiseen käyttöön, että asiakkaille tarjoamamme tukialustat. CRM-ohjelmana toimii meillä Salesforce, jota käytetään eri funktioissa monipuolisesti. Arjessa on myös vahvasti mukana kuin toisena tiiminä CRM pääkäyttäjien ryhmä, joka koostuu eri funktioiden Salesforce asiantuntijoista.

Mikä sinua meillä odottaa?

Platform Specialistina kehität asiakaspalvelun CRM-työkalua palvelemaan asiakaspalvelun tarpeita strategiamme mukaisesti. Vastuullasi ovat asiakaspalvelun CRM:än pääkäyttäjän tehtävät sekä vaihtuvien projektien johtaminen. Tämän lisäksi vastaat asiakaspalvelun eri alustojen integraatioiden ylläpitämisestä, johon kuuluu aktiivista tarpeiden kartoittamista ja niiden sanoittamista integraatioasiantuntijoillemme. 

Asiakaspalvelun CRM-pääkäyttäjänä rooliisi kuuluvat järjestelmän kehittäminen ja ylläpito yhdessä eri funktioista koostuvan asiantuntijatiimin kanssa. Myös käyttäjien tukeminen ja CRM-sanoman eteenpäin vieminen asiakaspalvelun johdolle kuuluvat tehtäviisi. CRM on käytössä laajasti läpi yrityksen, joten pääset tutustumaan myös muiden funktioiden asiantuntijoihin ja tekemään heidän kanssa tiivistä yhteistyötä. 

Uusi CRM on ollut käytössä vasta vähän aikaa, joten pääset vaikuttamaan vahvasti siihen, mihin suuntaan CRM:ää viedään asiakaspalvelun osalta jatkossa. Roolissa tehtävänäsi on myös suunnitella ja jalkauttaa prosessi, jolla CRM:än kehitystä aletaan viemään jatkossa asiakaspalvelun osalta eteenpäin.

Työ on projektiluonteista ja pääset edistämään monenlaisia hankkeita useiden eri sidosryhmien kanssa. Ensimmäisiä vastuitasi olisi asiakaspalvelun Schedulerin käyttöönotto Salesforcessa sekä monet muut mielenkiintoiset projektit. 

Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakaspalvelun johdon sekä eri sidosryhmien kanssa, joille pääset esittämään näkemyksiäsi. Roolisi on itsenäinen ja saat kehittää tonttiasi asiantuntemuksesi kautta. Tiiviissä viiden hengen tiimissämme kaikilla on omat vastuualueet ja supervoimat, jotka saamme kukoistamaan hyvällä yhteistyöllä ja yhteisiä päämääriä tavoittelemalla. 

Mitä toivomme sinulta?

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset soveltuvaa teknistä osaamista ja aiempaa kokemusta Salesforcen käytöstä ja kehittämisestä. Ilahdumme myös, jos sinulla on jo suoritettu Salesforce sertifikaatti. Odotamme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta projektinhallinnasta ja sinulla on hyvät projektityöskentelytaidot. Olet sekä visioija, että asioiden eteenpäin viejä, jolta löytyy myös aktiivisuutta, idearikkautta sekä kädet savessa asennetta.

Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen, avoin ja innostunut uuden kehittämisestä. Olet asiakaslähtöinen ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä esiintymistaidot ovat välttämättömiä, jotta voit loistaa tässä roolissa.

Mitä tarjoamme?

Jos yllä mainittu saa sinut syttymään ja tuntuu juuri sinun jutulta, niin ethän jätä mahdollisuutta käyttämättä! Lähde mukaan meidän huimaan kasvutarinaan ja hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 11.6.2023 mennessä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Toimistomme sijaitsevat Helsingin Triplassa, Lappeenrannassa ja Lahdessa, mutta tuemme myös etätyöskentelyä. Tiimimme kuitenkin työskentelee Helsingissä ja toiveissamme olisi, että uutena tiimikaverinamme pääsisit käymään ainakin satunnaisesti Helsingin toimistolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Platform Experience Manager Sofia Tuominen perjantaisin klo 8-9 numerosta 0409628630 tai sähköpostitse sofia.tuominen@visma.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 370 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1700 asiantuntijaa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 13 500 työntekijää, 1,4 miljoonaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä 2,08 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät kehittämään toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta

Logo

Platform Specialist

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!