PLC Engineer

Vi söker en PLC Engineer till vår Engineering-avdelning! 

Som PLC Engineer på AMADA Automation Europe (AAE) deltar du i utvecklingen av våra automationslösningar, med fokus på användarvänlighet och optimering. Du jobbar i nära samarbete med både den egna och andra avdelningar inom AAE, samt externt mot övriga AMADA-bolag.


Till dina arbetsuppgifter hör:

  • PLC-programmering
  • HMI-design
  • Test och dokumentation
  • Teknisk support

Vem vi letar efter

Vi förutsätter att du har lämplig utbildning, exempelvis yrkeshögskoleexamen, inom el- eller automationsteknik. Erfarenhet av motsvarande programmering (PLC/HMI) är en merit men du kan också vara i början av din karriär som PLC-programmerare.

Som person är du noggrann, har ett systematiskt arbetssätt och en god planeringsförmåga. Du kan jobba både självständigt och som del av ett team. Arbetet är internationellt, trots att din arbetsplats är i Bennäs, så språkkunskaper i svenska, engelska och gärna också finska är en fördel.

Kunskaper om Mitsubishi-, B&R-, Siemens- eller Omron-logiker och servo- och inverterstyrningar är meriterande, liksom förståelse för standarder och direktiv inom maskintillverkning.

Förmåner

 Hos oss får du det bästa av två världar – en lokalt förankrad och trivsam arbetsplats där du samtidigt kan ta del av de utvecklingsmöjligheter som en global koncern som AMADA kan erbjuda.

Vi är måna om att varje anställd ska känna sig uppskattad och att vi tillsammans får utvecklas i takt med företaget. Allt det här sammanfattas i vårt motto: Making sense together.

AMADA Automation Europe Ltd.

AMADA Automation Europe är en del av den globala AMADA koncernen som finns på fem kontinenter, omfattar mer än 100 företag och ca 9 000 anställda. AAE, som vi också kallar oss, är koncernens största tillverkningsenhet av automationslösningar för plåthantering i Europa. Något vi naturligtvis är stolta över!

Vi vill att vår framgång gynnar såväl våra anställda som kunder, affärspartners och lokalsamhället. Enligt den filosofin utvecklar vi kontinuerligt vår arbetsplats och företagskultur. Det är också en av hemligheterna till att vi är så duktiga på att utveckla smarta lösningar och användarvänliga automationslösningar!

Vi är idag ca 200 anställda. Kom med i vårt team du också!

Är du intresserad av tjänsten som PLC Engineer?  
Kontakta vår Chief Control Systems Engineer Olav Sellnäs tel. 020 7009 030 eller olav.sellnas@amada-automation.eu, för mera information!

Kontakt:

Telefon: +358 20 7009 000
Plats: Svartnäshagavägen 7, 68910 BENNÄS

.