Politiikan toimittaja Helsingin Sanomiin

Helsingin Sanomat etsii toimittajaa politiikan uutistiimiin palkattoman vapaan sijaiseksi. Sijaista etsitään ajalle: 1.8.2024.-31.12.2024. 


Helsingin Sanomien politiikan toimitus on yhdeksän journalistin ja esihenkilön muodostama tiimi, joka kertoo politiikan uutiset ja ilmiöt ensimmäisenä ja kiinnostavimmin. Työhön kuuluu omaehtoista uutiskaivuuta ja aiheiden kehittelyä, nopeatempoista deskityötä, politiikan ilmiöiden tunnistamista sekä vallankäytön, poliittisten konfliktien ja politiikan sisällön analyysia.

Tunnet Suomen politiikan ajankohtaiset teemat hyvin. Ymmärrät, mistä hyvinvointialueiden kriisissä on kyse, ja osaat analysoida niin ay-liikkeen tulevaisuutta kuin Suomen puolustuspoliittista asemaa Euroopassa ja Natossa. EU-asioiden osaaminen on sinulle suuri etu, etkä pelkää valtion budjetin plaraamista. Sinulla on laajat ja toimivat verkostot eduskuntaryhmissä, puolueissa ja tärkeimmissä politiikan sidosryhmissä. Olet sinnikäs tiedonkaivaja, joka saa suurta iloa uutisvoitoista. Olet valmis esiintymään kameran edessä asiantuntevasti myös nopeasti vastaan tulevissa tilanteissa. Sinulla on näyttöjä niin uutisvoitoista, puheenaiheiden luomisesta kuin hyvin onnistuneista live-esiintymisistä.
Olet sisäistänyt tarpeen tehdä politiikan sisällöistä helposti lähestyttäviä, ja näet vaivaa juttusi houkuttelevuuden lisäämiseen. Olet kekseliäs, ja pidät kokeilukulttuurista.

Tiimin vuorokiertoon kuuluu sekä aamu-, päivä-, ilta- ja viikonloppuvuoroja kello 8.00-22.00 välillä.

Politiikka on Helsingin Sanomien sisällön painopisteessä. Oma aloitteellisuutesi on tärkeässä osassa siinä, mitä kaikkea voit saavuttaa. Saat myös yhteisöksesi tiimin, jossa kollegoiden tuki ja lämpö kannattelevat sinua, ja jossa kollegasi ja esihenkilösi haluavat sinun onnistuvan. Hae tehtävään, jos haluat työskennellä todellisella aitiopaikalla ja tuntea samalla suurta työn merkityksellisyyttä kaikille suomalaisille tärkeiden asioiden kertojana.


Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Mahlamäki hanna.mahlamaki@sanoma.com. Hae tehtävään sähköisellä hakulomakkeella 15.7.2024 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Tarjoamme

  • Tasokas työterveyshuolto
  • Lounasetu
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Loma-asunnot mm. Rukalla ja Teijossa
  • Sanomain Kerhon toiminta (esim. liikuntajaos, kulttuuritapahtumat jne.)

Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat on Pohjoismaiden suurin päivälehti, joka palvelee journalismillaan yhteensä kahta miljoonaa suomalaista viikottain. Tilauksia Hesarilla on yli 400 000, joista valtaosa on jo digitaalisia. Helsingin Sanomat onkin digitaalisessa journalismissaan ja kerronnassaan johtava suomalainen tiedotusväline, mistä osoituksena lukuisat vuosittain ansaitut kansainväliset palkinnot. Tinkimätön journalistinen laatu on pitänyt HS:n asiakastyytyväisyyden niin printti- kuin digitilaajienkin keskuudessa korkealla tasolla. Laatu on myös tae sille, että HS:n tilausmäärä digitaalisessa jatkaa kasvuaan.

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä. 

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko. 

Sanomalla työtä tehdään asiakas edellä, datan pohjalta, fiksusti, vastuullisesti ja yhdessä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa. Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka.  

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua. Onko sulla #sanomista? 

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Logo

Politiikan toimittaja Helsingin Sanomiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!