Keikkatyö

Postin lajittelijoita Nokialle

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme osaavaan juokkoomme postinlajittelijoita Nokialle

Oletko tarkka ja huolellinen? Etsitkö keikkatöitä tai oletko kiinnostunut työskentelemään osa-aikaisesti?

Työtehtäviin kuuluu kirjepostin lajittelu Nokialla, Kolmenkulman pisteellä. Työvuoroja on tarjolla maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Työaika on klo:6-12 välillä.

Edellytämme sinulta oma-aloitteista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Työssä onnistumisessa auttaa tarkkuus, hyvä muisti ja hyvä fyysinen kunto. Olet täysi-ikäinen. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen postinlajittelutehtävistä, mutta se ei ole välttämätön. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.Työkieli on suomi.

Hae mukaan tekemään tärkeää työtä, jolla on merkittävä vaikutus meidän kaikkien arkeen. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana! Työ alkaa sopimuksen mukaan.  

Hae paikkaa klikkaamalla 'Hae tähän työpaikkaan' ja täyttämällä sähköinen hakulomake. Liitäthän hakulomakkeeseen CV:n ja / tai hakemuskirjeen. Lisätietoja saat osoitteesta elisabeth.porkka(at)sol.fi. Emme vastaanota muita kuin sähköisen järjestelmän kautta lähetettyjä hakemuksia.

Työpaikasta lyhyesti

  • Postin lajittelijoita Nokialle , Keikkatyö
  • SOL Logistiikkapalvelut Oy
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0407030454
Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!