Postinjakaja autopiirille Haminaan

SOL Logistiikkapalvelut Oy
Hae tähän työpaikkaan

Haemme asiakkaallemme Haminaan

POSTINJAKAJAA AUTOPIIRILLE

Työtehtävänä on kirjepostin jakaminen asiakkaille tietyllä jakoalueella Haminassa. Satunnaisesti vuoroja voi olla myös tarjolla Kotkan alueella. Käytössäsi on oikeanpuoleisella ohjauksella varustettu asiakasyrityksen pieni pakettiauto, joten omaa autoa et tarvitse mahdollisia työmatkoja lukuun ottamatta.

Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä emme edellytä, sillä tehtäviin annetaan tarvittava perehdytys. Työssä menestyminen edellyttää kuitenkin hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Työkielenä on suomi. B-ajokortti on välttämätön ja sen tulee olla ollut voimassa vähintään kahden vuoden ajan.

Työtä tehdään kolmena päivänä viikossa: maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Työaika on noin klo 9-16. Työpäivän pituus voi kuitenkin hieman vaihdella, sillä jaettavan postin määrästä ja sääolosuhteista riippuen työ on toisina päivinä joutuisampaa kuin toisina.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus ilman aikaisempaa alan työkokemusta on Jakelua koskevan TESin mukainen 10,19 €/h.

Jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi heti järjestelmän kautta. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si. Odotamme hakemustasi innolla, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Sähköpostin kautta emme vastaanota hakemuksia lainkaan.


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Kaksi vuotta voimassa ollutta B-ajokorttia
  • Suomea työkielenä
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Huolellisuutta
  • Itsenäistä työskentelyotetta

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
  • Smartum-liikuntasaldo
  • Työterveyshuolto

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  

SOL KONSERNI
Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

 

 

Logo

Postinjakaja autopiirille Haminaan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!