Postinjakaja autopiirille

Haemme asiakkaallemme Kotkaan

POSTINJAKAJAA AUTOPIIRILLE

Työtehtävänä on kirjepostin jakaminen asiakkaille tietyllä jakoalueella Kotkassa. Käytössäsi on oikeanpuoleisella ohjauksella varustettu asiakasyrityksen pakettiauto, joten omaa autoa et tarvitse mahdollisia työmatkoja lukuun ottamatta.

Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä emme edellytä, sillä tehtäviin annetaan tarvittava perehdytys. Työssä menestyminen edellyttää kuitenkin hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Työkielenä on suomi. B-ajokortti on välttämätön ja sen tulee olla ollut voimassa vähintään kahden vuoden ajan.

Työtä tehdään kolmena päivänä viikossa: maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Työaika on noin klo 9-15. Työpäivän pituus voi kuitenkin hieman vaihdella, sillä jaettavan postin määrästä ja sääolosuhteista riippuen työ on toisina päivinä joutuisampaa kuin toisina.

Työt alkavat sopimuksen mukaan lokakuun aikana ja jatkuvat ainakin vuoden loppuun saakka. Palkkaus ilman aikaisempaa alan työkokemusta on Jakelua koskevan TESin mukainen 9,98 €/h.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian! Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si. Odotamme hakemustasi innolla, sillä aloitamme haastattelut todennäköisesti jo hakuaikana!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Kaksi vuotta voimassa ollut B-ajokortti
  • Suomi työkielenä
  • Hyvä fyysinen kunto
  • Kyky työskennellä itsenäisesti

Tarjoamme

  • Smartum-liikuntasaldo
  • Työterveyshuolto
  • Laadukkaat työvaatteet ja työvälineet

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jenni.mettala@sol.fi
Sijainti: 48230

Logo

Postinjakaja autopiirille

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!