Postinjakaja autoreiteille Sotkamo

Haemme autoreiteille Sotkamoon POSTINJAKAJAA .

Mitä tähän tehtävään kuuluu?

Työssäsi vastaat postin jakamisesta autolla Sotkamon alueella. Haemme työntekijää, jolla on B-ajokortti ja oma auto käytössä sekä hyvä fyysinen kunto. Työpäiväsi koostuu mm. postipakettien, kirjeiden ja lehtien jakamisesta. Työajat sijoittuvat maanantain ja perjantain välille. Jos siis haluat aktiivisen työn, jossa pääset liikkumaan ja toimimaan asiakaspalvelijana, laita hakemus meille jo heti tänään.

Mitä odotamme sinulta?

Työssä menestyminen vaatii, että tykkäät työskennellä itsenäisesti, olet oma-aloitteinen, tarkka ja joustava. Hakijalta edellytetään B-luokan ajokorttia sekä sinulla on käytettävissä henkilöauto esim. farmari, sillä tähän ei ihan pienet autot sovellu. Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä et kuitenkaan tarvitse, sillä tehtävään perehdytetään. Lisäksi sinulla on koko työsuhteen ajan tiimin vankkumaton tuki takanasi.

Mitä toivomme sinulta?

Olethan iloinen, itsenäinen asiakaspalvelija, joka jaksaa toimittaa postit hymyssä suin asiakkaille. Sinulla on kokemusta autolla ajosta, etkä säikähdä erilaisia kelejä tai erilaisia liikenteessä olevia tapahtumia. Viedessäsi pakettia kotiin sinun tulee pystyä kommunikoimaan suomen kielellä.

Miksi meille?

Pääset meillä huumorintajuiseen ja positiiviseen ammattilaisten tiimiin, joka tekee kaikkensa asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyden eteen. Meillä kuulut koeajan jälkeen liikuntaseteli etuun ja saat käyttää työterveyspalveluitamme.

 

 

Miten haen kyseiseen tehtävään?

Toivomme, että jätät hakemuksen järjestelmän kautta. Mikäli kiinnostuit, voit tiedustella työstä lisää arkisin Anne Kettunen p.040-6459181 (anne.kettunen@sol.fi)

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • B ajokortti
  • Suomenkielen taito

Lisäksi eduksesi on:

  • Asiakaspalvelutaidot
  • Iloisuus
  • Oma-aloitteisuus
  • Halu työskennellä itsenäisesti
  • Tarkkuus

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040 6459181
Sähköposti: anne.kettunen@sol.fi

Logo

Postinjakaja autoreiteille Sotkamo

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!