Postinjakaja autoreitille Haapajärvelle

Moikka! Kiinnostaako itsenäinen työ? Viihdytkö hyvin auton ratissa? :)

Haemme nyt POSTINJAKAJAA AUTOREITILLE Haapajärvelle!

Työssäsi huolehdit kirjeiden, pakettien ja muun postin toimittamisesta oikeisiin osoitteisiin. Pääset siis toimimaan tärkeässä tehtävässä ja samalla saat itsellesi hyötyliikuntaa. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse, sillä työhön perehdytetään. Töitä tehdään arkisin 3-5 päivänä viikossa ja työtä on tarjolla noin 30 tuntia viikossa. Työt alkavat toukokuun loppupuolella ja kestävät elokuulle saakka.

Odotamme hakijalta B-ajokorttia, reipasta asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran ajokokemusta ja kykenet itsenäiseen työhön.

Jos kiinnostuit, laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat Henna Koskelta sähköpostitse henna.koski@sol.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  

SOL KONSERNI
Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

 

 

Puhelin: +358 40 6146760
Sähköposti: henna.koski@sol.fi
Sijainti: Haapajärvi

Logo

Postinjakaja autoreitille Haapajärvelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!