vakituinen osa-aikainen

Postinjakaja Espoon autoreitille

Hae tähän työpaikkaan

Jakeluauto jakaja Espoo (Kivenlahti ja Keskus)

 

Työtehtäviisi kuuluu jakaa postit oman reittisi asiakkaille. Työpäivät ma,ti,ke,to,pe. Työvuoro alkaa klo 11:00, yksi työvuoro kestää noin 5-6 tuntia. Hakijoilta toivomme ajokorttia, 2 vuoden ajokokemusta (yleisesti) ja oma auto on plussaa. Jos tekee jakelua omalla autolla, saa kilometrikorvausta jakelusta.

Työhön opetetaan, joten aiempaa  kokemusta et tarvitse.

Työstä maksetaan  palkallisen harjoitteluajan jälkeen erittäin hyvä palkka 12,18€/h.

Työ on normaalia hyvää fyysistä kuntoa vaativa tehtävä ja  soveltuvuutta asiakaspalveluun.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi, "Hae tähän työpaikkaan".

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Postinjakaja Espoon autoreitille, vakituinen osa-aikainen
  • SOL Logistiikkapalvelut Oy
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Logo

Postinjakaja Espoon autoreitille

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!