Postinjakaja Helsinki

SOL Logistiikkapalvelut Oy, Helsinki
Hae tähän työpaikkaan

Etsimme Postinjakajia Helsinkiin

Työhön kuuluisi pyörällä tai kärryllä jakelua omalla reitillä. Reittejä voi olla eri alueita Helsingissä ja työtä tarjotaan mahdollisuuksien mukaan ja kanssasi soviten. Töitä tehdään Ma-Pe välillä.Työtunteja voi olla 0-37,5 tuntia viikossa halukkuutesi ja tarjonnan mukaan. Työvuorot ovat aamu-,/päiväpainotteisia ja alkavat aamusta. Eri päivinä voidaan tehdä töitä eri reitillä Helsingissä, reitit opittua.

Työssä aloitetaan Postin jakelupisteeltä, sieltä kerätään jaettavat postit sekä mahdollinen kulkuväline, lastataan postit kuormaan ja sitten lähdetään jakamaan omalle reitilleen vastaanottajille. Työpäivä päättyy kun postit on reitillä jaettu oikein ja välineet palautettu pisteelle.

Palkkaus työssä 11,85€/tunti. Käytetään jakajien TES:iä. Työssä voit myös käyttää Reittimestari sovellusta, jolla voi ansaita bonuksia palkkaan jakelemalla.

Työ voi sopia henkilöille, jotka hakevat keikkatyötä, helsingin alueella työskentelyyn kiinnostuneille, työttömille tai henkilöille, jotka kiinnostuneet aktiivisemmasta työstä. Työtä voidaan tarjota pitkäaikaisesti tai sesonkiaikaisesti.

Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, työhön perehdytetään ennen töiden alkua sekä ensimmäiset 2 viikkoa työhön opastetaan (jos tarvitsee). Tämän jälkeen työskentely on itsenäistä omalla reitillä. Työt alkavat perehdytysten ja sopimuksen mukaan. Toivomme työntekijältä kohtalaisen hyvää fyysistä kuntoa. Työssä pärjää suomen tai englannin kielellä.

Jos olet kiinnostunut työstä, täytä alta löytyvä hakemus "Hae tähän työpaikkaan". Sähköpostiin tulleita hakemuksia emme ikävä kyllä käsittele, ellet erikseen pistä kattavaa esittelyä itsestäsi.


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö/osa-aikainen/täysiaikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Logo

Postinjakaja Helsinki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!