Postinjakaja Helsinki

SOL Logistiikkapalvelut Oy, Helsinki
Hae tähän työpaikkaan

Etsimme Postinjakajia Helsinkiin keikkatyösuhteeseen vähintään tammikuun puoleen väliin saakka. Kuitenkin työtä voi olla tarjolla pitkäaikaisesti, joten kerrothan tarkkaan hakemuksessasi käytettävyytesi. Pääosa reiteistä on Helsingissä, mutta plussana voi olla, jos on mahdollista myös Vantaalla/Espoossa tehdä tarvittaessa sovitusti.

Työssä jaat postia pyörällä tai kärryllä erikseen määritetyllä reitillä. Jakelureitit perehdytetään uusille työntekijöille henkilökohtaisesti. Myöhemmin skootterikoulutusta voi olla myös tarjolla, mutta pääosa työstä tehdään sähköpyörällä/kävellen. Tässä työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, ripeyttä ja huolellisuutta. Työkieli on suomi tai englanti. Työ on suurimmaksi osaksi ulkotyötä.

Työaika ajoittuu päiväsaikaan klo 8–16 välille. Keskimääräinen työvuoro on pituudeltaan noin kuusi tuntia – hieman omasta nopeudestasi ja jaettavan postin määrästä riippuen. Vuoroja on tarjolla joulun sesongin ajan reippaasti ja sesongin jälkeen tilannekohtaisesti. Tehtäväkohtainen tuntipalkka on 12,30 €/h ja käytössä on Medialiiton Jakelua koskeva TES.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat pitkään. Mikäli olet käytettävissä vain joulun sesongin ajan työt alkavat lokakuun lopulla/ marraskuussa. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Sähköpostitse saapuneita hakemuksia emme valitettavasti käsittele erikseen.


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Logo

Postinjakaja Helsinki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!