Postinjakaja Hyvinkäälle ja lähikuntiin

Haemme asiakkaallemme 

POSTINJAKAJAA

Työpisteet sijaitsevat Hyvinkäältä Helsinkiin, kätevästi junaradan läheisyydessä (Järvenpää, Kerava) tai muuten Hyvinkään lähikunnissa (Nurmijärvi). 

Työtehtäviin kuuluu kirjepostin jakaminen määrätyllä jakelualueella. Toisinaan työhön voi kuulua myös kirjepostin lajittelua.

Työpäivän aikana käytössäsi on oikeanpuoleisella ohjauksella varustettu asiakasyrityksen pakettiauto, sähköavusteinen polkupyörä tai kärry. .

Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä emme edellytä, sillä tehtäviin annetaan tarvittava perehdytys. B-ajokortti on välttämätön autoreitillä ja sen tulee olla ollut voimassa vähintään kahden vuoden ajan. Tässä työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, ripeyttä ja huolellisuutta. Työkieli on suomi. Työ on suurimmaksi osaksi ulkotyötä.

Työaika ajoittuu päiväsaikaan klo 8–16 välille. Keskimääräinen työvuoro on pituudeltaan noin kuusi tuntia – hieman omasta nopeudestasi ja jaettavan postin määrästä riippuen. Vuoroja on tarjolla joulun sesongin ajan reippaasti ja sesongin jälkeen tilannekohtaisesti. Tehtäväkohtainen tuntipalkka on 9.98 €/h ja käytössä on Medialiiton Jakelua koskeva TES.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat pitkään. Mikäli olet käytettävissä vain joulun sesongin ajan työt alkavat lokakuun lopulla/ marraskuussa. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Sähköpostitse saapuneita hakemuksia emme valitettavasti käsittele erikseen.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Kaksi vuotta voimassa ollut B-ajokortti
  • Ulkotyövalmius
  • Hyvä fyysinen kunto

Lisäksi eduksesi on:

  • Suomi työkielenä
  • Huolellisuus
  • Oma-aloitteisuus

Tarjoamme

  • Smartum-liikuntasaldo
  • Työterveyshuolto

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: marjukka.loukko@sol.fi
Sijainti: 05800 Hyvinkää

Logo

Postinjakaja Hyvinkäälle ja lähikuntiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!