Postinjakaja Jyväskylään

Nyt etsimme asiakkaallemme Jyväskylän alueelle

POSTINJAKAJAA

Työnkuvaan kuuluu jaettavan kirjepostin jakelu. Jakelu tehdään asiakasyrityksen sähköpyörällä, sähkökärryllä tai autolla jakelualueella, joka Sinulle perehdytetään henkilökohtaisesti. Jokaisella jakopiirillä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä tehdä ulkoilmatyötä.

Työ on nopeatempoista ja liikunnallista, joten työpäivät kuluvat nopeasti tarjoten runsaasti hyötyliikuntaa. Aiempaa työkokemusta et tarvitse, sillä arvostamme enemmän sitä, että olet järjestelmällinen, tarkka ja oma-aloitteinen työntekijä. 

Töitä tehdään kolmena arkipäivänä ma, ke ja pe, joten viikonloput ovat aina vapaita! Työaikasi määrittyy jakelualueesi mukaan alkaen aamupäivästä ja päivä kestää reitistä riippuen 5-9 tuntia. Palkkaus on Jyväskylän alueella ilman aikaisempaa kokemusta 10,79€/h.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! 

Jos haluat kivan työporukan sekä vaihtelevan ja vastuullisen ulkoilmatyön, niin liity aurinkoiseen joukkoomme! Odotamme hakemustasi pikimmiten suoraan sähköisen järjestelmämme kautta. Lisääthän hakemukseen lyhyen kuvauksen itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja antaa eetu.koskinen@sol.fi ja eemeli.saastamoinen@sol.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: eetu.koskinen@sol.fi
Sijainti: Jyväskylä

Logo

Postinjakaja Jyväskylään

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!