Osa-aikatyö / Kangasala

Postinjakaja Kangasalle

SOL Logistiikkapalvelut Oy

Hae tähän työpaikkaan

ETSIMME POSTINJAKAJAA  KANGASALLE!

 Pidätkö liikkuvasta työstä? Viihdytkö itsenäisessä ja vastuullisessa tehtävässä? Oletko joustava ja oma-aloitteinen?

Postinjakajan tehtävänä on jakaa päiväpostia itsenäisesti omalla jakoreitillään. Jakoreitti on Kangasalan alueella ja käyttöösi saat Postin jakeluauton tai sähköavusteisen pyörän. Tehtävään annetaan perehdytys, jonka jälkeen pääset reitille itsenäisesti.

Työpäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Työt alkavat klo:10.00 ja työpäivän pituus riippuu jakoreitistä. Autoreiteillä tuntimäärä on noin 27h/ vko ja pyöräreitillä noin 18h.

Toivomme hakijalta reipasta ja oma-aloitteista asennetta työtä kohtaan. Hyvää fyysistä kuntoa ja paineensietokykyä sekä halua työskennellä kaikissa sääolosuhteissa. Vaadimme täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa B-ajokorttia ja minimissään 2 vuoden ajokokemusta. Työkieli on suomi.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana. Hakeminen onnistuu klikkaamalla 'HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN' ja täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tästä työstä saat osoitteesta elisabeth.porkka(at)sol.fi. Emme vastaanota muita kuin sähköisen järjestelmän kautta lähetettyjä hakemuksia.

Liity osaksi aurinkoista joukkoamme!

Työpaikasta lyhyesti

  • Postinjakaja Kangasalle, Osa-aikatyö
  • SOL Logistiikkapalvelut Oy, Kangasala
  • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0407030454
Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi
Sijainti: Kangasala

Logo

Postinjakaja Kangasalle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!