Postinjakaja Karstulaan

SOL Logistiikkapalvelut Oy
Haku alkaa ja päättyy

Haemme asiakkaallemme Postille postinjakajaa Karstulaan. 

Työtehtäviin kuuluvat postin lajittelu ja postin jakelu autolla. Eduksesi on, jos pystyt käyttämään omaa autoasi postin jakelussa. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset. 

Suosituksena autoreitille on vähintään kahden vuoden ajokokemus.

Töitä on maanantaista perjantaihin ja työtunteja kertyy noin 30 - 38,25 h/viikossa. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. 

Toivomme sinulta:
- ripeää ja reipasta työotetta
- huolellisuutta ja tarkkuutta
- luotettavuutta ja joustavuutta 

Työssä käytetään Jakajien työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit ja haluat työskentelemään aurinkoiseen joukkoomme, niin lähetäthän hakemuksesi pian ja kerro, miksi olisit oikea henkilö tähän tehtävään. 

Hakemuksia käsitellään hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä janika.pasanen@sol.fi

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!