Postinjakaja keikkatyöhön Kuopio

 

Haemme POSTINJAKAJIA keikkatyöhön Kuopioon

Huolehdit arvokkaasta työstä eli postin jakamisesta kuluttajille - meille ihmisille koteihin. Viihdytkö liikkuvassa työssä?  Oletko tarkka tekijä, joka viihtyy itsenäisessä työssä?

Mitä tähän tehtävään kuuluu?

Työssäsi huolehdit kirjeiden, pakettien ja muun postin toimittamisesta oikeisiin osoitteisiin. Jakelu tehdään autolla, kärryllä tai pyörällä reitistä riippuen. 

Mikä on sinun työaikasi ?

Postia jaetaan maanantaista perjantaihin vuoropäiväjakelumallin mukaisesti ja työtä on tarjolla tarpeen mukaan.

Mitä odotamme sinulta?

Työssä menestyminen vaatii, että tykkäät työskennellä itsenäisesti, olet oma-aloitteinen, tarkka ja joustava. Autolla tapahtuvaan jakeluun hakijalta edellytetään B-luokan ajokorttia ja ajokokemusta. Työtehtävän vaatimuksena on sujuva suomen kielen taito. Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä et kuitenkaan tarvitse, sillä tehtävään perehdytetään. Lisäksi sinulla on koko työsuhteen ajan tiimin vankkumaton tuki takanasi.

Mitä toivomme sinulta?

Olethan iloinen, itsenäinen asiakaspalvelija, joka jaksaa toimittaa postit hymyssä suin asiakkaille. Nautit ulkona liikkumisesta ja fyysisestä työstä. Et säikähdä keliolosuhteita, sillä postia jaetaan säästä riippumatta. 

Miksi meille?

Etsimme työntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Pääset meillä huumorintajuiseen ja positiiviseen ammattilaisten tiimiin, joka tekee kaikkensa asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyden eteen. Meillä kuulut koeajan jälkeen liikuntaseteli etuun ja saat käyttää työterveyspalveluitamme.

 

Miten haen kyseiseen tehtävään?

Toivomme, että jätät hakemuksen järjestelmän kautta. Mikäli kiinnostuit, voit tiedustella työstä lisää arkisin Anne Kettunen puh. 040 6459181 tai anne.kettunen@sol.fi

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Suomenkielen taito

Lisäksi eduksesi on:

  • B ajokortti
  • Asiakaspalvelutaidot
  • Iloisuus
  • Oma-aloitteisuus
  • Halu työskennellä itsenäisesti
  • Tarkkuus

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040 6459181
Sähköposti: anne.kettunen@sol.fi

Logo

Postinjakaja keikkatyöhön Kuopio

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!