Postinjakaja kesäksi Hämeenlinnaan

Etsimme asiakkaallemme kesäksi Hämeenlinnaan

POSTINJAKAJAA

Työnkuvaan kuuluu jaettavan kirjepostin lajittelu ja jakelu. Jakelu tehdään asiakasyrityksen polkupyörällä, skootterilla tai autolla jakelualueella, joka sinulle perehdytetään henkilökohtaisesti. Omaa kulkuvälinettä ei siis tässä työtehtävässä tarvita. Jokaisella jakopiirillä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä tehdä ulkoilmatyötä.

Työpäivän aikana saat työskennellä sekä sisällä että ulkona. Työpäiväsi alkaa postin lajittelulla asiakkaan tiloissa, jonka jälkeen siirrytään jakoreitille. Toimipiste sijaitsee Hämeenlinnan Kantolassa.

Työ on nopeatempoista ja liikunnallista, joten työpäivät kuluvat nopeasti tarjoten runsaasti hyötyliikuntaa. Aiempaa työkokemusta et tarvitse, sillä arvostamme enemmän sitä, että olet järjestelmällinen, tarkka ja oma-aloitteinen työntekijä. 

Töitä tehdään jokaisena arkipäivänä. Työaikasi määrittyy jakelualueesi mukaan klo: 6-18 välille työpäivien ollessa noin 5-8 tuntia pitkiä. Vuoroja on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan. Palkkaus on Jakajien työehtosopimuksen mukainen.

Työt on mahdollista aloittaa käytettävyytesi mukaan jo kevään aikana! 

Jos haluat kivan työporukan sekä vaihtelevan ja vastuullisen ulkoilmatyön, niin liity aurinkoiseen joukkoomme! Odotamme hakemustasi pikimmiten suoraan sähköisen järjestelmämme kautta. Lisääthän hakemukseen lyhyen kuvauksen itsestäsi ja työkokemuksestasi. Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: teemu.halonen@sol.fi
Sijainti: Hämeenlinna

Logo

Postinjakaja kesäksi Hämeenlinnaan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!