Postinjakaja kesäksi Virolahdelle

Nautitko maaseudun rauhasta ja maisemista sekä autolla ajamisesta? Haluatko lähteä palvelemaan maaseudun asukkaita ja kesäasukkailta aurinkoisella mielellä kesäposteljoonina?

Työtehtäviin kuuluu kirjepostin lajittelu ja jakaminen määrätyllä jakelualueella Virolahdella. Käytössäsi on oikeanpuoleisella ohjauksella varustettu asiakasyrityksen pieni pakettiauto, joten omaa autoa et tarvitse mahdollisia työmatkoja lukuun ottamatta. Jaettavana on kirjeitä, pieniä paketteja, lehtiä ja mainoksia.

Aikaisempaa kokemusta kyseisestä työstä emme edellytä, sillä tehtäviin annetaan tarvittava perehdytys. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään kohtalaista fyysistä kuntoa, tarkkuutta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja vastuullista asennetta. B-ajokortti on välttämätön ja hakijan edellytetään omaavan hyvät autonkäsittelytaidot, mielellään jo useamman vuoden kokemusta autolla ajosta. Työkielenä on suomi.

Työtä tehdään kolmena päivänä viikossa: maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Satunnaisesti vuoroja voi joskus tulla tarjolle myös tiistaisin ja torstaisin. Työvuorojen pituudet voivat vaihdella suurestikin jaettavan postimäärän mukaan. Työpäivä alkaa kuitenkin aina klo 7:30 postinlajittelulla, josta se jatkuu määrätylle jakoreitille jatkuen aina siihen saakka, kunnes kaikki posti on jaettu.

Työt alkavat toukokuun puolivälin jälkeen perehdytyksellä ja jatkuvat elokuun loppuun saakka. Palkkaus ilman aikaisempaa alan työkokemusta on Jakelua koskevan TESin mukainen 10,19 €/h.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana! Myös valintoja voimme tehdä hakuajan puitteissa. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si. Sähköpostitse emme vastaanota hakemuksia. Odotamme hakemustasi innolla!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Kaksi vuotta voimassa ollutta B-ajokorttia
  • Suomea työkielenä
  • Hyvää ajotaitoa
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti
  • Oma-aloitteisuutta
  • Huolellisuutta

Tarjoamme

  • Aurinkoisen kesätyön
  • Itsenäisen työn maalaismaisemissa
  • Hyvän perehdytyksen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Ota yhteyttä:

Sähköposti: suvi.lindeberg@sol.fi
Sijainti: Virojoentie 17