Postinjakaja kesätöihin Kannukseen

SOL Logistiikkapalvelut Oy
Kannus
Osa-aikainen
Hae tähän työpaikkaan

Hakuaika alkaa:

Oletko kiinnostunut työskentelemään vastuullisessa tehtävässä? Haluatko kokeilla jotain uutta tai oletko jo logistiikka-alan osaaja?

Haemme nyt postinjakajaa kesätöihin autoreitille asiakkaallemme Kannukseen! Jakelutyö tehdään Postin autolla.

Työaika

Työpäivät sijoittuvat arkiviikkojen maanantaille, keskiviikolle ja perjantaille. Töiden aloitus on kello 09.00 ja vuorot ovat pituudeltaan noin 7 - 10 tuntia. Jakelureitin aloitus- ja lopetuspaikka on Kannus.

Tehtävän kuvaus

Työssäsi huolehdit pakettien lajittelusta sekä kirjeiden, pakettien ja muun postin toimittamisesta oikeisiin osoitteisiin. Pääset siis toimimaan tärkeässä työssä. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse, sillä työhön perehdytetään. Odotamme sinulta:

- B-ajokorttia ja vähintään kahden vuoden ajokokemusta

- Reippautta ja aurinkoista asiakaspalveluasennetta

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Suomenkielen taitoa

Aloitus ja palkkaukseen liittyvät tiedot

Työt alkavat toukokuussa ja kestävät arviolta elokuun loppuun saakka. Palkka määräytyy Jakajia koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään aurinkoisessa joukossamme, kerro meille itsestäsi hakemuksella sekä ansioluettelolla. Lisätietoja tehtävästä saat Meri Kuhalta sähköpostitse meri.kuha@sol.fi.

Tarjoamme

  • Smartum liikuntaetu
  • Työterveyspalvelut
  • Laadukkaat työvaatteet

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Logo

Postinjakaja kesätöihin Kannukseen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!