Postinjakaja (kesätyö)

Etsimme logistiikka-alan asiakkaallemme Suomussalmelle kesätyöntekijää postinjakoon!

Mitä työ pitää sisällään?

Työssäsi vastaat postin jakamisesta niin kuluttajille kuin yrityksille. Tehtävät sisältävät jakelutyötä reitillä, sekä käsin tehtävää lajittelutyötä. Työajat sijoittuvat maanantain ja perjantain välille. Jakelu tapahtuu autolla, joten toivomme sinulta löytyvän ajokokemusta erilaisissa olosuhteissa. B- ajokortti on tehtävän kannalta välttämätön. Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan esim. lomien tuurauksissa.

Toivomme sinulta:

-hyvää peruskuntoa
-huolellisuutta ja tarkkuutta
-hyvää suomenkielen taitoa
-luotettavuutta ja joustavuutta
 

Kuinka haen tehtävään?

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, niin jätäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian suoraan työpaikkailmoituksen kautta! Haastattelut aloitamme jo hakuajalla.

Lisätietoja (santeri.roivainen@sol.fi)

Haku alkaa ja päättyy

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: santeri.roivainen@sol.fi

Logo

Postinjakaja (kesätyö)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!