Postinjakaja kesätyöhön Vihantiin

SOL Logistiikkapalvelut Oy
Vihanti
Osa-aikatyö
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Haemme asiakkaallemme Vihantiin

POSTINJAKAJAA kesäksi

Toivomme hakijoilta aurinkoista asiakaspalveluasennetta työntekoon sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työ vaatii tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Jakelutehtävät tehdään arkipäivisin autolla. Odotamme  b-ajokorttia ja  kahden vuoden ajokokemusta. Töitä on noin 30 tuntia, 5 päivää viikossa. Työt alkavat kesäkuussa.

Mikäli täytät kriteerit ja olet kiinnostunut työskentelemään aurinkoisessa joukossamme, jätä hakemus. 

Jos sinulla jäi kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse henna.koski@sol.fi.

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Logo

Postinjakaja kesätyöhön Vihantiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!