Postinjakaja Kirkkonummelle

Haemme asiakaskohteeseemme Kirkkonummelle

ajokortillista POSTINJAKAJAA

Postinjakajana tehtäväsi on kuljettaa itsenäisesti kirjeposti perille oikeisiin osoitteisiin. Jakelu suoritetaan automaattivaihteisella autolla. Lisäksi työtehtäviin kuuluu jakelua edeltävä jaettavan postin kasaus toimipisteellä. Saat työnantajalta tarvittavan varustuksen, kulkuneuvon sekä perehdytyksen työtehtävään. Työpäivät alkavat aina toimipisteeltä/taukotilasta, jossa työvälineitä säilytetään.

Tarjoamamme työ on kirjeiden jakelua postilaatikkoihin ja -luukkuihin, ja työtä tehdään noin 8 tunnin vuoroissa 3-4 päivänä viikossa, ja yhteensä työtunteja kertyy viikossa noin 24-30. Toiveinamme on löytää reipas, itsenäisestä työstä nauttiva uuttera työntekijä osa-aikaiseen jatkuvaan keikkatyöhön, jossa tulevat vuorot sovitaan yleensä viikko tai joskus kuukausi kerrallaan. Töitä on tarjolla hyvin pitkäksi aikaa, joten toivomme sitoutumismahdollisuutta yli neljän kuukauden työsuhteeseen.

Postinjakajan työtä tehdään arkipäivisin. Pääsääntöisiä työpäiviä ovat maanantai, keskiviikko ja torstai. Lisäksi perjantain työvuoroista sovitaan erikseen, kun niitä ilmaantuu. Työajat sijoittuvat klo 6 ja 19 väliselle ajalle, joten toivomme hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen. Ilmoita siis hakemuksessa mahdollisimman joustavasti sinulle sopivat työajat.

Edellytämme sinulta ajokorttia ja vähintään kahden vuoden ajokokemusta. Lisäksi toivomme riittävää suomen kielen taitoa sekä vastuullista työotetta. Aiempaa työkokemusta postityöntekijän tehtävistä et siis tarvitse, arvostamme enemmän hyvää työmoraalia ja hyvää asennetta.

Palkkaus on 9,20 euroa tunnilta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa oheisen linkin/hakulomakkeen kautta. Liitä mukaan CV:si lomakkeessa pyydettyyn kohtaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisuuksien mukaan jo huhtikuun aikana.

Emme valitettavasti käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.
Avainsanoja: posteljooni, postinkantaja, postinjakaja

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen, keikkatyö

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: terhi.vayrynen@sol.fi
Sijainti: Kirkkonummi
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!