Postinjakaja Kirkkonummi-Nummela-Karkkila

Etsimme Kirkkonummi-Karkkila-Nummela alueelle autollista jakajaa keikkatyösuhteeseen, joka on valmis tarvittaessa työskentelemään ja liikkumaan jokaisella näistä alueista. Myös Espoossa mahdollisesti vuoroja.  Autoreittiin vaaditaan vähintään kahden vuoden ajokokemus. Työssä jaetaan asiakaspostia vastaanottajille. Työt alkavat postin pisteeltä, josta haetaan välineet ja jaettavat postit ja päättyy kun päivän postit ovat jaettu. Joillakin alueilla on myös mahdollisesti polkupyörällä jakelua.

Työ on aamu/päivä painotteista. Palkkaus 9,69€/tunti TES:in mukaan. TES on jakajien työehtosopimus. Jos autolla jaetaan, saadaan kilometrikorvausta jakelumatkoilta.

Työssä voidaan myös käyttää Reittimestari sovellusta, jolla voi tienata jakelusta bonuksia palkkaansa.

Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, työhön perehdytetään ennen töiden alkua sekä ensimmäiset 2 viikkoa työhön opastetaan (jos tarvitsee). Tämän jälkeen työskentely on itsenäistä omalla reitillä. Työt alkavat perehdytysten ja sopimuksen mukaan. Toivomme työntekijältä kohtalaisen hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kieltä.

Jos olet kiinnostunut työstä, täytä alta löytyvä hakemus "Hae tähän työpaikkaan"

Sähköpostiin tulleita hakemuksia emme välttämättä käsittele.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sijainti: Uusimaa

Logo

Postinjakaja Kirkkonummi-Nummela-Karkkila

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!