Postinjakaja, Mikkeli

Haemme asiakkaallemme Postille Mikkeliin

reipasta ja oma-aloitteista postityöntekijää!

 

Työtehtäviin kuuluu postin jakaminen Mikkelin alueella. Työvälineenäsi on pääsääntöisesti auto tai skootteri. Autoreitillä työskentely vaatii luonnollisesti B-ajo-oikeuden ja muutaman vuoden ajokokemus katsotaan eduksesi. 

Jos et ole ennen tehnyt postinjakelua, huomaat tämän työn myötä että postia odotetaan monessa kodissa! Työ on liikunnallista ja vaatii keskittymistä, jotta postit menevät oikeaan osoitteeseen. Luvassa on siis päivän liikunta-annos ja samalla muut arjen ajatukset unohtuvat.

Työtä tehdään arkisin maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, työpäivät alkavat yleensä aamulla klo 8-10 välissä. Tiistait ja torstait ovat lähtökohtaisesti vapaita. Viikkotyöaika riippuu jaettavan postin määrästä ja jakelureitin pituudesta, arviolta työtä on noin 20-25 tuntia viikossa.Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät arviolta vuoden loppuun, mahdollisesti pidempäänkin.

Postin työssä testataan luotettavuus, ripeys, sinnikkyys ja kyky itsenäiseen työhön – näistä on apua ihan missä tahansa työssä tämän jälkeenkin. Mikäli haluat kuntoa ylläpitävän työn hyvässä porukassa, tässä on sinulle tarjolla loistava tilaisuus!

 

Työssä käytetään Jakajien työehtosopimusta. Palkkaus TES palkkataulukon mukainen. 

Jos kiinnostuit ja haluat työskentelemään aurinkoiseen joukkoomme, kerro itsestäsi meille lisää mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla. Hakemuksen pääset jättämään ilmoituksen linkistä. 

Lisätietoja arkisin Eemeli Saastamoinen, 040 674 9590 / eemeli.saastamoinen@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0406749590
Sijainti: Mikkeli

Logo

Postinjakaja, Mikkeli

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!