Postinjakaja Nokia

POSTINJAKAJA NOKIAN KESKUSTAAN 

Etsimme reipasta, liikkuvasta ulkoilmatyöstä pitävää henkilöä Postinjakajan tehtävään

 

Tähän työhön kuuluu päiväpostin jakamista pyöräreitillä Nokian keskustassa.

Työpäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Työpäivät alkavat joustavasti klo:12-13 välillä. Työpäivän kesto riippuu päivästä ja postin määrästä. Työpäivän pituus on keskimäärin 4-6 tuntia.

Työssä onnistumisessa auttaa hyvä fyysinen kunto ja työtäpelkäämätön asenne. Perehdytyksen jälkeen vastaat omasta jakoreitistäsi itsenäisesti. Saat kauttamme varusteet ja sähköpyörän.

Työhön valittavalta henkilöltä vaadimme:

- Täysi-ikäisyyttä, työn itsenäisen luonteen vuoksi

- Suomen kielen taitoa

- Hyvää fyysistä kuntoa ja halua työskennellä vaihtelevissa sääolosuhteissa 

- Reipasta asennetta ja oma-aloitteellisuutta

Kiinnostuitko? Hae tehtävään klikkaamalla Hae tähän työpaikkaan ja täyttämällä sähköinen hakulomake. Työt alkavat perehdytyksellä, sopimuksen mukaan, nopealla aikataululla. 

Heräsikö kysyttävää? Vastailen mielelläni niihin osoitteessa elisabeth.porkka@sol.fi 

Tervetuloa osaksi osaavaa joukkoamme!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040-7030454
Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi

Logo

Postinjakaja Nokia

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!