Postinjakaja Ouluun (kesätyö)

SOL Logistiikkapalvelut Oy
Oulu
Kesätyö
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Moikka! Etsitkö itsenäistä ja vastuullista kesätyötä? Kiinnostaako liikkuva työ? Tämä paikka on juuri sinulle! :)

Haemme nyt postinjakajia autoreiteille kesäksi Oulun Ruskoon!

Työssäsi huolehdit kirjeiden, pakettien ja muun postin toimittamisesta oikeisiin osoitteisiin. Pääset siis toimimaan tärkeässä tehtävässä ja samalla saat itsellesi hyötyliikuntaa. Työt alkavat touko- kesäkuussa. Töitä on tarjolla 5 päivää viikossa ja työt painottuvat aamuvuoroihin. Työhön et tarvitse omaa autoa, sillä se tulee asiakkaan puolesta.

Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse, sillä työhön perehdytetään. Onhan sinulla B-ajokortti, ajokokemusta sekä reipas asenne. Toivomme hakijoilta myös aurinkoista asiakaspalveluasennetta työntekoon sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään aurinkoisessa joukossamme, jätä hakemus mahdollisimman pikaisesti! Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat Henna Koskelta sähköpostitse henna.koski@sol.fi

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Logo

Postinjakaja Ouluun (kesätyö)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!