Postinjakaja

SOL Logistiikkapalvelut Oy
Haku alkaa ja päättyy

Nautitko tarkkuutta vaativasta työstä, jossa pääset liikkumaan Raahen katuja kulkien? Haluatko päästä välittämään kirjeitä ja paketteja ja niihin liittyviä merkityksiä, tunteita ja unelmia? Tämä työ on juuri sinulle! Etsimme Raaheen POSTINJAKAJAA.

Tässä työssä pääset jakamaan postia raahelaisille postiauton ratista käsin. Työ on osa-aikaista ja työvuoroja on arkisin 3-5 vuoroa viikossa. Työ vaatii tekijältään tarkkuutta ja täsmällisyyttä.

Odotamme hakijalta aurinkoista asennetta työhön ja hyvää fyysistä kuntoa. Myös b-ajokortti on välttämätön. Tässä työssä kuitenkin asenne ja motivaatio ratkaisevat, joten laita rohkeasti hakemusta tulemaan!

Jos olet kiinnostunut työskentelemään aurinkoisessa porukassamme, jätä hakemus jo tänään! Työ alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja sinulle työstä antaa Henna arkisin kello 8-16 puhelimitse +358 40 6146760 tai sähköpostitse henna.koski@sol.fi

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!