Postinjakaja Saloon

Oletko kiinnostunut liikkuvasta työstä?  Kenties himoitset hyötyliikuntaa, josta saa myös palkkaa? Pidätkö itsenäisestä ja vastuullisesta työstä? 

Etsimme asiakkaallemme Saloon reippasta ja työhön tarttuvaa 

POSTINJAKAJAA

Postinjakajan tehtävänä on toimittaa itsenäisesti kirjepostia oikeisiin osoitteisiin. Kulkuvälineenä on asiakasyrityksen sähköpyörä. Aikaisempaa kokemusta jakelutyöstä ei edellytetä, tässä tehtävässä asenne ratkaisee. Työaika on vuoroviikoin ma,ke ja pe klo 9:30 – 17:30 ja ti 9:30-14:30 ja to 9:30-15:30. Viikonloput ovat vapaat. Työaika sijoittuu klo: 8–19 välille ja kestää vähintään vuodenvaihteeseen. Päivittäinen työaika on 6-8h. Päivän kestoon vaikuttaa jaettava reitti ja postin määrä.

Odotamme sinulta:

  • iloista ja reipasta tekemisen meininkiä, tässä työssä asenne ratkaisee
  • kykyä työskennellä ulkona ajoittain haastavissakin sääolosuhteissa
  • hyvää kestävyyskuntoa, työ on fyysistä

 

Työt alkavat perehdytysjaksolla, jonka jälkeen pääset vastaamaan omasta jakoreitistäsi itsenäisesti. Perehdytykseen pääsee nopealla aikataululla. 

Hae mukaan tekemään tärkeää työtä, jolla on merkittävä vaikutus meidän kaikkien arkeen. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana!

Laitathan hakemuksesi ja CV.si hakulinkin kautta.

Kysyttävää? laita minulle viestiä: mervi.santavuori@sol.fi tai  hanssi.laajajarvi@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Puhelin: 020 570 0200
Sähköposti: mervi.santavuori@sol.fi

Logo

Postinjakaja Saloon

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!