Postinjakaja tuurauksiin Kuopioon

SOL Logistiikkapalvelut Oy
Hae tähän työpaikkaan

POSTINJAKAJA TUURAUKSIIN

Haemme autoreitille Kuopioon, tarvittaessa työnhön kutsuttavaa työntekijää.

Tässä tehtävässä huolehdit arvokkaasta työstä eli postin jakamisesta kuluttajille - meille ihmisille koteihin. Viihdytkö liikkuvassa työssä?  Oletko tarkka tekijä, joka viihtyy itsenäisessä työssä?

Mitä työtehtävään kuuluu? 

Jakelu tehdään pääasiassa autolla, mutta jos olet halukas tekemään jakelua myös kärryllä tai pyörällä, niin se luo mahdollisuuden suuremmille tuntimäärille. Työssäsi huolehdit kirjeiden, pakettien ja muun postin toimittamisesta oikeisiin osoitteisiin.Pääset siis toimimaan tärkeässä tehtävässä ja samalla saat hyötyliikuntaa. Työtä on tarjolla tarpeen mukaan 0-25h/vko.

Mitä odotamme sinulta?

Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse, sillä työhön perehdytetään. Työssä menestyminen vaatii, että tykkäät työskennellä itsenäisesti, olet oma-aloitteinen, tarkka ja joustava. Autoreitillä hakijalta edellytetään B-luokan ajokorttia. Lisäksi sinulla on koko työsuhteen ajan tiimin vankkumaton tuki takanasi.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta hyvää peruskuntoa,huolellisuutta,luotettavuutta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Reippaalla asenteella pärjää jo pitkälle!

 

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään aurinkoisessa joukossamme, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pikaisesti! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla toistaiseksi.

Haluaisitko kysyä jotain työtehtävästä?

Lisätietoja saat Anne Kettuselta ja hänet tavoittaa puhelimitse 040 6459181 tai sähköpostitse anne.kettunen@sol


Haku alkaa ja päättyy

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Logo

Postinjakaja tuurauksiin Kuopioon

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!