Postinjakaja tuurauksiin Rovaniemelle

Etsimme POSTINJAKAJAA PYÖRÄREITEILLE TUURAUKSIIN Rovaniemelle!

Postinjakajana työtehtäviisi kuuluu kirjepostin, lehtien, mainosten ja pienten pakettien jakelu omalla jakoreitilläsi. Jakelureitilläsi liikut työnantajan järjestämällä pyörällä sekä kävellen. Työ on vakituisten jakajien lomien ja muiden poissaolojen tuurausta tarvittaessa.

Työpäiväsi sijoittuvat maanantaista perjantain välille. Työt alkavat aamulla  klo 9.30.  Työpäivien kesto on noin 5-8 tuntia. Tässä työssä viikonloput ja pyhät ovat aina vapaita, joten aikaa jää muuhunkin!

Aiempaa kokemusta et tarvitse, sillä perehdytämme tehtävään!  Tämä työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä askeleita päivän aikana kertyy. Odotamme sinulta joustavuutta ja mahdollisuutta reagoida nopeastikkin avautuviin vuoroihin, reipasta asennetta ja iloista mieltä.

Työsuhteessa on käytössä jakajien TES. Palkka on 11,39 €/h. 

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi järjestelmän kautta jo tänään! Aloitamme haastattelut hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan löydyttyä.

 

Anne Niskajärvi, henkilöstöasiantuntija

Lisätietoja saat arkisin klo 9-15 välillä p.050 550 8682 / anne.niskajarvi@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Huolellisuus
  • Joustavuus
  • Hyvä fyysinen kunto

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 050 550 8682
Sähköposti: anne.niskajarvi@sol.fi
Sijainti: Rovaniemi

Logo

Postinjakaja tuurauksiin Rovaniemelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!