Postinjakaja tuurauksiin Siilinjärvi

 

POSTINJAKAJAA Siilinjärvelle

Mitä tähän tehtävään kuuluu?

Tehtäviisi kuuluu postin jakaminen kärryreitillä Jakopiirejä voi tulla myös autoreitille. Työssäsi huolehdit kirjeiden, pakettien ja muun postin toimittamisesta oikeisiin osoitteisiin.

Mikä on sinun työaikasi?

Postia jaetaan ma-pe. Töiden määrä riippuu sen hetkisestä tarpeesta.

Mitä odotamme sinulta?

Työssä menestyminen vaatii, että tykkäät työskennellä itsenäisesti, olet oma-aloitteinen, tarkka ja joustava. Hyvästä fyysisestä kunnosta on myös hyötyä työssäsi.

Hakijalta toivotaan löytyvän myös B-luokan ajokortti sekä  hieman ajokokemusta, koska ajetavan auton ohjaus on oikealla puolella. Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä et kuitenkaan tarvitse, sillä tehtävään perehdytetään. Lisäksi sinulla on koko työsuhteen ajan tiimin vankkumaton tuki takanasi.

Mitä toivomme sinulta?

Olethan iloinen, itsenäinen asiakaspalvelija, joka jaksaa toimittaa postit hymyssä suin asiakkaille. Sinulla on hyvä kunto etkä säikähdä erilaisia kelejä tai erilaisia liikenteessä olevia tapahtumia. Viedessäsi pakettia kotiin sinun tulee pystyä kommunikoimaan suomen kielellä.

Miksi meille?

Etsimme työntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen, eri pituisiin tuurauksiin. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Pääset meillä huumorintajuiseen ja positiiviseen ammattilaisten tiimiin, joka tekee kaikkensa asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyden eteen.

Palkkasi on 10,90 €/h, mutta otamme kuitenkin huomioon aikaisemman vastaavan työkokemuksen.

 

Miten haen kyseiseen tehtävään?

Toivomme, että jätät hakemuksen järjestelmän kautta. Mikäli kiinnostuit, voit tiedustella työstä lisää arkisin Päivi Rönkkö Puh. 050 3110845 tai paivi.ronkko@sol.fi

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti/ 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • B ajokortti

Lisäksi eduksesi on:

  • Suomenkielen taito
  • Asiakaspalvelutaidot
  • Iloisuus
  • Oma-aloitteisuus
  • Halu työskennellä itsenäisesti
  • Tarkkuus

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 050 3110845
Sähköposti: paivi.ronkko@sol.fi

Logo

Postinjakaja tuurauksiin Siilinjärvi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!